Quality Assurance programmer i medicinske klinikker

10/05/2012 by admin

Quality Assurance programmer i medicinske klinikker

Quality assurance programmer er afgørende for sundhedsindustrien, og er blevet en af de vigtigste hjørnesten i sundhedsydelser. I februar 2005 spørgsmålet om "Home Health Care Management praksis", Susan Carmichael grunde at kvalitet i sundhedsindustrien, opnås når services er tilgængelig, leveres på en effektiv måde og er omkostningseffektive. Quality assurance programmer er compliance-drevet, og tjener til at sikre, at en sundhedspleje organisation opererer med høje kvalitetskrav til at levere høj kvalitet sundhedsydelser.

Quality Assurance programmet struktur

Quality assurance (QA) programmer er designet til objektivt og systematisk overvåge kvaliteten og relevansen af medicinsk eller kliniske pleje. I feltet healthcare er kvalitet assurance programmer typisk overvåget af organisationens medicinsk direktør. Medicinsk direktør er opgave at udvikle kvalitet management projektleverancer, der indeholde målelige mål. Disse målsætninger fastsættes baseret på healthcare myndighedskrav, juridiske krav og standarder for bedste praksis. Det bliver leder af programmet QA ansvar at overvåge og evaluere compliance for hver leverance. Leveringsmængderne er knyttet til en performance standard, som fastlægger foranstaltningerne med minimumstærskler og mål for ydeevne. Disse bliver de benchmarks, som bestemmer, hvordan kompatibel eller ikke overholder en leveringsmængde er ved gennemgang.

Evalueringsmetoder

Evalueringsmetoder er designet til at fange specifikke oplysninger, en healthcare-virksomhed er interesseret i overvågning. Evalueringsmetoder indebære normalt oprettelse af evalueringsredskaber, der anvendes til at dokumentere hårde data og statistikker. En af de mest almindelige evalueringsredskaber bruges i sundhedsydelser af høj kvalitet assurance programmer er en revision værktøj. Revision er at processen af hvilken dokumentation er gennemgået, processer analyseres og resultaterne evalueres for at se, hvis de opfylder normer. Overvågningsværktøjerne tjene som køretøjet som data vil blive fanget. De er vurderinger, der bruger en rating eller scoring skala til måling af compliance. Nogle gange, kan revision værktøj have enkle eller komplekse formater. En type af revision værktøj med et simpelt format er en tjekliste. Mere komplekse revision værktøjer omfatter scoring systemer med tal eller procenter.

Performance forbedringsprojekter

Ikke alle evalueringerne føre til krav om performance forbedringsprojekter. Det er i spidsen af programmet QA ansvar at afgøre, om performance forbedringsprojekter er nødvendigt, baseret på indsamling af data og analyse efter afslutningen af en revision. Evalueringer, der resulterer i lav score angiver et behov for en forbedringsprojektet. Områder, der scorer højt, men kan stadig gøre forretninger som sædvanlig. Hvis programmet QA bestemmer, at en performance forbedring projekt er nødvendige, betyder det, der er en mangel eller problem, der kræver forbedring eller korrektion. Disse er konstruktive projekter, der bruges til at hjælpe sundhedssektoren organisationer med at identificere måder at blive mere effektiv og nå højere niveauer af kvalitet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com