Sådan Treat Merkel karcinom

10/03/2012 by admin

Sådan Treat Merkel karcinom

En Merkel karcinom (MCC) er en form for hudkræft, der normalt opstår på hoved og hals. Dens oprindelse er usikker, fordi det har både epidermal og neuroendokrine funktioner. De mest sandsynlige muligheder er pluripotential celler eller neurale crest celler. De mest almindelige årsager til Merkel karcinom er ultraviolet lys, især UV-B og arsenik forgiftning. De følgende trin vil vise hvordan man behandler en Merkel celle carcinom.

Instruktioner

• Bestemme behandling for en Merkel karcinom baseret på sin kliniske fase. MCC er en aggressiv ondartet kræft med en stærk tendens til recidiv, lokalt engagement og metastaser. Terapeutiske valgmuligheder omfatter kemoterapi, strålebehandling og kirurgi.

• Udføre kirurgi som behandling af valg for de fleste Merkel celle carcinomer. Læsionen skal være kirurgisk skåret ud med en 2 til 3 cm margen af sunde hud til at mindske risikoen for tilbagefald. Det er ikke altid muligt, men en sygdomsfri margen er den vigtigste faktor i prognosen.

• Brug Mohs mikrografiske kirurgi for små Merkel karcinom i ansigtet. Denne procedure er efterfulgt af strålebehandling og er effektiv i at bevare huden i kosmetisk vigtige områder.

• Adfærd strålebehandling som den primære behandling når patienten ikke kan tåle operation eller margenen kunne ikke bred nok. Stråling er oftest bruges som tillægsbehandling efter operationen. Den typiske dosis er i 45-60 Gy rækkevidde og administreres til operationsstedet og lokale lymfe seng.

• Administrere kemoterapi for fremskreden Merkel karcinom. De fleste af disse tilfælde viser nogle svar, men komplet kur er sjældne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com