Hvordan til at lindre kramper under graviditet

10/24/2012 by admin

Graviditet er en spændende tid i en kvindes liv. Det betyder dog komme med nogle udfordringer. For mange kvinder, kramper - undertiden benævnt "Charley hest"--kan påvirke sove, forårsage betydelige smerter og blande sig med forventningen og spænding en ny mor føles. Kramper er typisk mere fælles om natten og normalt findes i benene, mere specifikt området kalv. Disse smertefulde episoder forstyrre søvn for både mor og partner. Der er ingen entydige svar på, hvad er årsagen disse kramper, så at finde en løsning til at afhjælpe dem er svært.

Instruktioner

• Prøv at strække benene før de går i seng. Positionere dig ved siden af en væg eller et andet stabil objekt, så du kan bruge en hånd til at hjælpe balance. Stående med dine fødder skulder bredde fra hinanden, tage din højre fod og skridt fremad et tempo (omkring 3 fødder) eller så langt som du kan sikkert nå. Læner sig frem på højre ben--Lad ikke dit højre knæ gå forbi din højre tå--mens du holder venstre ben lige og i dens oprindelige position bag dig. At holde din venstre hæl placeret på gulvet vil forsigtigt strække læggen. Tælle til 10, frigive strækningen og Gentag. Gøre hele øvelsen samtidig med at nå med venstre fod.

• Prøv at afbryde krampe med en massage. Ved hjælp af lange, massage nedadgående streger--fra knæ til ankel--hvor smerten er beliggende. Ofte smerter for invaliderende for mor til at flytte let-- og den voksende baby gør denne opgave endnu vanskeligere--trække på hjælp fra din partner.

• Hvis massagen er ineffektive-- eller for svært at manøvrere--i lette ben krampe, du kan prøve at strække benet igen. Denne gang, mens du ligger på ryggen, tage dine tæer og bøje din ankel mod dig i et forsøg på at strække lægmusklen, som kramper. Peger ikke din tæerne, dette kan forårsage krampe til at forværre. Du kan kombinere både stræk og massage samt.

• Tale med din sundhedspleje udbyder. Selvom vi ikke kender den nøjagtige oprindelsen af kramper, har mange kvinder haft succes med at bruge kosten eller ernæringsmæssige kosttilskud, der er godkendt af en sundhedspleje udbyder. Det er vigtigt ikke at medicinerer dig selv, selv om der er medicin og naturlægemidler kosttilskud rettet mod gravide kvinder lider af kramper, der er over-the-counter, påtager sig de er sikker. Altid kontrollere med en sundhedspleje udbyder, før du tager nogen medicin eller supplement.

Tips & advarsler

  • Må ikke nogensinde tage nay medicin, der ikke er godkendt af din sundhedspleje udbyder til din nuværende graviditet. Selv medicin eller naturlægemidler kosttilskud, der blev anset for sikkert i tidligere graviditeter kan ikke betragtes som så nu. Spørg altid din sundhedspleje udbyder, før brug af medicin eller kosttilskud.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com