Tegn på Depression: kroniske smerter

11/05/2012 by admin

Selv om depression er en psykisk sygdom, kan det have fysiske symptomer, herunder kroniske smerter. Ifølge Harvard sundhed publikationer (HHP), har depression patienter tre gange den gennemsnitlige risiko for kroniske smerter.

Betydning

Forbindelser mellem kroniske smerter og depression kan have særlig betydning for klinisk forskning på depression. Ifølge HHP, kunne op til 60 procent af urapporteret depression tilfælde diagnosticeres, hvis smerte patienter blev screenet for depression.

Diagnose

Kroniske smerter kan være relateret til depression, men det er vigtigt, se en læge til at bestemme dens årsag. Fibromyalgi, for eksempel, er en sygdom af ukendt oprindelse, forårsager kroniske muskelsmerter og undertiden, depression. Mens kroniske smerter kan resultere i symptomer på depression, kan depression, selv resultere i smerte.

Depression og opfattelsen af smerte

Fordi at være deprimeret kan højne opfattelsen af smerte, kan behandling af depression med mental sundhed rådgivning og anti-depressiva lindre kroniske smerter, der ledsager den.

Behandling

En række behandlingsteknikker, herunder hypnose og anti-inflammatoriske lægemidler, kan anvendes til behandling af kroniske smerter og depression sammen.

Smerter, Depression og hjernen

Neurotransmittere noradrenalin og serotonin styre både humør og smerte, som også deler en vej i det limbiske system (den følelsesmæssige region af hjernen).


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com