Sådan Fortæl Hvis du har en brækket næse

03/09/2013 by admin

At have en brækket næse er meget smertefulde i de fleste tilfælde---ikke at nævne potentielt skæmmende. En pause kan forårsage din næse til bliver misdannet hvis det ikke får ordentlig pleje. Når du opretholde en kraftfuld slag til næsen, er det muligt at fraktur septum, eller næse knogle, forårsager næse at bryde væk fra sin anker til kraniet. Det kan så "skub" ud til den ene side. At kunne fortælle, om din næse er brækket er det første skridt til korrekt behandling.

Instruktioner

Sådan Fortæl Hvis du har en brækket næse

• Genkende den støj, der ledsager skaden. Høre en "snap" når du opretholde en skarp slag til ansigtet eller næse, samt oplever en stor mængde af intens smerte og/eller blod fra næsen, er en god indikation af du kan have brudt næsen.

• Hold øje med blå mærker omkring øjnene eller omkring næse med blodudtrækning rislende i området omkring øjnene. Blå mærker, ledsaget af smerter i næsen eller på broen af næsen er en anden god indikator at næsen er busted.

• Ser i spejlet, eller har en anden person undersøge dit ansigt forfra. Hvis næsen vises "skæve", og det er ledsaget af smerter, har du sikkert en brækket næse.

• Se en læge hvis næsen føles "tilstoppet," løber slim, der kan eller ikke kan være blodig, svulmer eller bliver mere mørt, især at røre. Selv om det har været flere dage, da skaden blev afholdt, at se en læge er vigtig for den bedste mulige genopretning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com