Sådan oprettes en Trucking sikkerhedspolitik

11/24/2012 by admin

Motorvejene er mere fyldt end nogen sinde i dag. Tung lastbil og traktor-trailer drivere bruge betydelige mængder af tid indhaling fragt over landets veje. Deres eksponering for bilulykker er væsentligt højere end for fleste af drivere. Det påhviler virksomheden til at etablere en omfattende truck driver sikkerhed program til at minimere risici for din virksomhed og drivere.

Instruktioner

Programmet udvikling

• Der er flere hjemmesider, der tilbyder et væld af oplysninger om tung lastbil og traktor-trailer sikkerhed. Lokale, statslige og føderale love styrer alle færdselsreglerne. Når du udvikler en lastbil sikkerhed sektion for din overordnede sikkerhed program, konsultere Department of Transportation's Federal Motor Carrier sikkerhed Program. Den dækker regler og forskrifter, vejledninger til programmet emner og alle de spørgsmål, der er relevante for trucking industrien.

• Udføre baggrundskontrol på alle potentielle drivere. Selv hvis dine drivere er bosiddende i flere stater, kontakte hver driver Department of Motor Vehicles og anmode om en rapport om deres kørsel optage. Det er ligegyldigt, hvis de har krænkelser når "off uret." Ens personlige kørsel optage er en indikation af deres samlede kørevaner og en chauffør med en dårlig post er en større risiko for din virksomhed. Disse poster vil påvirke din forsikring, så godt.

• Træne dine medarbejdere. De skal være meget bevidst om færdselsreglerne, defensiv kørsel teknikker og deres lastbiler håndtering under alle kørselsforhold. Bilister skal kunne dokumentere færdigheder i alle disse områder. Meget af deres viden, færdigheder og evner kommer fra erfaring. Regelmæssig tilbagevendende klasseundervisning som et genopfriskningskursus vil dog holde dem ajour i alle kategorier.

• Oprette en dokumenteret driver tjekliste, der er relevante for virksomhedens drift. Omfatter på førerens tjekliste alle afgang sikkerhedskrav de er til at udføre. Det bør omfatte en generel sign-off at udstyr inspektionen er afsluttet. Det bør også have en erkendelse af, at alle papirer er i orden, herunder førerens log og manifestere. Gøre drivere ansvarlige for deres arbejde ved at kræve en signatur på førerens tjekliste, som er aktiveret til virksomhedens sikkerhed Manager dagligt.

• Oprette en dokumenteret lastbil tjekliste. Dit udstyr checkliste bør være en omfattende liste over sikkerhedsinspektioner af køretøjet. Være sikker på at omfatte kontrol af alle væskestande, elektriske system, lys, horn, bremsesystem, dæk og alle andre systemer, der er afgørende for sikker drift af lastbilen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com