Hvordan du kan rapportere problemet med en tandlæge

11/23/2012 by admin

Hvordan du kan rapportere problemet med en tandlæge

Hvis du har et problem med din tandlæge og kan ikke løse det ved at drøfte det med hende direkte, kan du indgive en klage med en dental society eller din tilstand.

Dental samfund kan tilbyde at hjælpe med formidle en tvist eller give en peer anmeld Udvalget til at vurdere din klage og tandlægens handlinger. Du kan bruge dem til klager over gebyrer og behandling, men hvis du ikke er tilfreds med deres resultater eller har et alvorligt problem, kan du indgive en klage med din tilstands bestyrelse af Dental eksaminatorer.

Instruktioner

• Find ud af hvad samfund din tandlæge er medlem af. Du kan spørge direkte, eller kigge efter medlemskaber sendt på kontoret eller optaget på et brevpapir. Du kan også bruge listen over dental samfund i afsnittet ressourcer. Gå til websites af dem, der synes relevant for din tandlæge speciale eller placering og søge efter hans navn på society's webside.

• Besøge hjemmesiden for hvert samfund, at din tandlæge er medlem af og læse klagen beslutning politikker. Hvis samfundet ikke vise sin procedure online, brug kontaktoplysningerne til at ringe og drøfte din situation. Vælg det samfund, du tror vil håndtere din klage bedst.

• Skrive en kort og klar oversigt over din klage, herunder datoer, navnene på personer involveret, procedurer, dollar beløb og eventuelle andre relevante fakta. Samle beviser såsom regninger eller fotos. Præsentere din klage i form at samfundet anmodninger og følge deres procedure for mægling eller peer review.

• Indgive en klage med din tilstands bestyrelse for Dental undersøgerne, hvis du er utilfreds med resultatet, eller hvis du føler din klage er mere alvorlig. Finde kontaktoplysninger for dit land på listen leveres af den amerikanske sammenslutning af Dental bestyrelser i afsnittet ressourcer. Hvis retninger for at indgive en klage ikke er tilgængelige på din tilstand board webside, ringe og bede om yderligere oplysninger og følge din stat bestyrelsens instruktioner for at indgive en klage.

Tips & advarsler

  • Hvis du beslutter at bruge en dental society's mægling, spørge, om resultatet er bindende. Ideelt set vil det være, og du vil stadig være i stand til at indgive en klage til din stat dental bord, hvis ikke du er tilfreds.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com