Hvordan man Juice hurtig rense og Detox

11/22/2012 by admin

Hvordan man Juice hurtig rense og Detox

En juice hurtig har været bredt set som en god måde at rense og afgifte leveren, gavnlig

Instruktioner

• En juice hurtig opnås ved at undgå fast føde i en periode og at i bare frisk juice. Normalt vil folk gøre en juice hurtigt for 1 til 3 dage. Gør ikke længere yderpunkter uden at få lægehjælp. Undgå en afgiftende juice hurtig, hvis du er gravid eller ammende, på medicin, eller diabetes. Også Læg ikke små børn på en juice hurtig. Hvis du har konsultere spørgsmål din læge før du begynder en juice hurtigt af enhver længde.

• Spise ikke fast føde, men sip 32 til 64 ounces juice i små mængder i løbet af dagen. Drik 6 til 8 fuld 8 ounce glas vand i løbet af dagen ud over saft. Vand hjælper flush toksiner ud af dit system.

• De fleste typer af frisk juice kan bruges i en juice hurtig. Frugt og grøntsager kan juiced derhjemme eller købe saft. Gå med 100% juice og ikke sukkerholdige juice drikkevarer. Mange anbefaler økologisk juice. Gulerodsjuice og rødbede saft er set så meget gavnligt. Undgå citrus saft. Grapefrugtjuice har været testet som en juice, der vil styrke og forstyrrer mange receptpligtig medicin. Nogle undersøgelser link granatæble juice til lignende effekter på medicin.

• En juice hurtig formodes at give din fordøjelseskanalen og mave en pause og tillade den energi, der anvendes for fordøjelsen for at hjælpe kroppen helbrede og fjerne opbygget toksiner. Når du er færdig med din juice hurtig høj er fiber korn og fiberrig frugt og grøntsager nyttige i at binde med giftstoffer og fjerne dem fra dit system.

• Der er helsekost butik afgiftende retsmidler. De fleste bruger fiber til at hjælpe dit system samt urter og andre agenter til at afgifte. En hurtig juice er en billigere måde at gøre den samme type af rense i en mere naturlig måde. Vær opmærksom på du vil sandsynligvis nødt til at bruge toilettet oftere på grund af mængden væske. Saften kan også have en afførende virkning. Hvis du tager sukkerroer juice Kontroller, at du kan huske hvad der ligner senere, når du bruger på toilettet eller du kan se rødt farvet vand og panik. Sukkerroer juice er en meget effektiv farve agent og farvestof. Det vil gøre din afføring bløde røde og har sendt mere end én person i panik tilstand.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com