Aktiviteter for psykisk handicappede

08/14/2011 by admin

Aktiviteter for psykisk handicappede

Medlemmer af den mentalt handicappede samfund kan have svært ved at integrere i et tempofyldt samfund. Et centralt mål når interagere med mentalt handicappede personer er at forsøge at finde dagligdags aktiviteter, hvor du kan medtage dem. Bør du også prøve at inddata en uddannelsesmæssige aspekt i aktiviteten, som vil kombinere sjov og værktøjer, der vil hjælpe støtte i integration i samfundet.

Special Olympics

Special Olympics afholdes hvert andet år, og give en sjov og konkurrencedygtige afsætningsmulighed for mentalt handicappede, samt bevidsthed og uddannelse om mennesker med handicap. Special Olympics afholdes i USA og internationalt. Som en del af programmet, er frivillige studerende parret med børn med handicap fra alderen 12 til 17. Som en del af de særlige olympiske lege, er de studerende frivillige også uddannet på hvordan man undgår negative stereotyper og holdninger til psykisk handicappede. Deltagerne kan konkurrere i basketball, svømning, bowling, cricket, cykling, kunstskøjteløb, badminton og golf, blandt andre aktiviteter. For mere information, kontakt:

Special Olympics

1133 19 street NW

Washington, DC 20036-3604

202-628-3630

specialolympics.org

Dagligvarer

En grundlæggende aktivitet, at mentalt handicappede kan deltage i går dagligvarer. Denne aktivitet giver mulighed for den udviklingshæmmede at lære en aktivitet, der hjælper med daglige liv og fremmer en selvforsynende livsstil. Du kan starte ved picking en opskrift på et fad og gå til købmanden at købe ingredienserne. Forberede en indkøbsliste, der er sammensat af ord eller billeder, spore antallet af dollars, der vil blive brugt, og bruge kontrol eller kasser til at repræsentere hver dollar. Derfra skal du have den udviklingshæmmede enkelte går igennem og finde hver ingrediens på listen, tjekke varen ud og få øje på, hvis der er penge nok til at betale for varerne. Varerne kan faktisk købes, eller at aktiviteten kan gemmes til en senere dato.

Fællesskabet læsning

Psykisk udviklingshæmmede personer kan have et problem læsning og anerkende almindelige ord. For at støtte i anerkendelse, kan du engagere dem i lokalsamfundet læsning. Community-baseret behandling indebærer udvikle en liste af ord og sætninger, der er almindeligt anvendt, såsom "Fare" eller "Forsigtig," og viser fotografierne til studerende indtil anerkendelse er opnået. Gennem gentagelse, vil du lære de studerende til at genkende ord, som de ser ud i verden. Derfra kan du tillade studerende at gøre individualiseret fotografier til at lære andre ord gennem foreningen. Resultatet bliver, at eleverne er mere villige til at interagere i Fællesskabet, og kan i sidste ende blive uafhængige borgere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com