Hvordan man kan hjælpe en person med bulimi spiseforstyrrelse

07/25/2011 by admin

Bulimi er karakteriseret ved binge spise og udrensning. Mere end 10 procent af unge piger og 3 procent af unge drenge binge og rense mindst en gang om ugen, ifølge det nationale Assn. af Anorexia Nervosa & relaterede lidelser (ANRED). Bulimics kan bruge afføringsmidler eller overdreven motion for at dramatisk tabe. ANRED anslår, at otte millioner amerikanere har anoreksi og omkring 50 procent af dem udvikler bulimi. Sagt på en anden, har omkring fire ud af hver 100 mennesker en risiko for denne type af uordnede spise. Lær hvordan man kan støtte en ven eller et familiemedlem, der arbejder på at inddrive fra bulimi.

Instruktioner

• Praksis accept. Ingen med bulimi føler, de er i kontrol af denne spiseforstyrrelse, indtil de træder behandling. Typisk ind mennesker med bulimi terapi for at hjælpe dem med at forstå deres sindssygdom. Mens det kan være overraskende at erfare, at har en ven bulimi, forstå, at det er så almindeligt, at din ven er så heldig at være i behandling.

• Holde tingene let. Vær ikke "tung" med din ven. Beskæftiger sig med en spiseforstyrrelse er mentalt og fysisk udmattende. Bulimics lider af dysmorphia eller et forvrænget kropsbillede. De tror ikke, at de er sunde og stræber efter at løbende kontrollere deres liv ved at kontrollere hvad de spiser og deres kropsvægt. Selvfølgelig fortsat være følsomme over for deres helbredelse men vær ikke bange for at tilbyde at gøre meget lavtryks sociale aktiviteter som at tage en tur eller gå til en film.

• Tilbyde moralsk støtte, hvis du er i stand til at gøre. Ikke alle kan håndtere interagere med bulimics. Psykisk sygdom kan behandles, men det tager tid og tilbagefald opstår. Hvis du har et familiemedlem, der er bulimic, familie og gruppe terapi vil hjælpe forstår du, hvad en billumi går gennem dag til dag. Forståelse af angst og presset at en billumi erfaring kan give dig perspektiv, deres opsving er meget mere end om deres spisevaner.

• Lære så meget som du kan om bulimi. Deltage i støttegrupper og også søge informationer online (Se ressourcer), læse bøger og snakke til terapeuten din familie er at se, hvis du har et familiemedlem, der er i recovery.

• Være tålmodig og ansvarlig. Hvis din ven har en særlig dårlig tilbagefald, være tilgængelige for dem, hvis du kan. Det kan tage 5-7 år for en person med en alvorlig spiseforstyrrelse til fuldt ud at genvinde. Pålidelig venner udgør et støttenetværk, der nogen i recovery sætter stor pris på.

Tips & advarsler

  • Langsigtede sundhedsmæssige risici omfatter død, skader på indre organer, uregelmæssig puls og uregelmæssige hjerterytmer
  • Bulimi er en alvorlig psykisk sygdom, der kræver medicinsk intervention, hvis du har en ven eller
  • familiemedlem med bulimi, komme ind i en medicinsk vurdering

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com