Sådan får du tandproteser gratis

07/30/2011 by admin

Sådan får du tandproteser gratis

Kan være at trykke behovet for proteser, sundhed samt kosmetiske årsager. Men for mange omkostninger er uoverkommelige. En person med behov for proteser bør ikke sættes på den første forhindring, dog, som vedvarende og udforske flere forskellige veje kan bringe det ønskede resultat af gratis tandproteser. Det absolutte behov for proteser bør bekræftes først. Mange tandlæger i dag vil anbefale andre mulige løsning først. Tandproteser er blevet forbedret betydeligt fra de dage, hvor falske tænder var en grundlæggende erstatning til en person tænder. Omkostningerne ved at gøre og mesterligt montering og justering af dem har gjort dem en temmelig dyr løsning.

Instruktioner

• Tjek din forsikringsdækning. Mange forsikringsselskaber planer vil dække tandbehandling, men ikke omkostningerne til proteser. Men der kan være nogle undtagelser. Kontakt Centers for Medicare og Medicaid Services, for børn yngre end 21, da dette kan være omfattet af staten children's Health Insurance Program, (SCHIP). For voksne, diskutere dine muligheder med din egen tandlæge. Hvis du har råd til en rate betalingsplan, kan det være en mulighed.

• Udforsk webstedet staten regering som nogle tilskud kan være tilgængelige for tandproteser. Dette vil variere mellem stater. Du bliver nødt til at udfylde et ansøgningsskema, men en ydelse skal ikke tilbagebetales. Hvis din ansøgning er vellykket, vil du blive dirigeret til en tandlæge, der vil udføre arbejdet.

• Kontakt din lokale dental school; Det kan muligvis hjælpe med nye proteser. Check Hvis din Sundhedsstyrelsen har eventuelle andre indstillinger, du kan forfølge, især hvis du er pensionerede, deaktiveret eller modtager sociale sikringsydelser. Lokale kirker kan give nogle finansielle hjælp til at opfylde protese omkostninger. Det er også værd nærmer velgørende organisationer som Rotary klubber, kvinders hjælpeansatte klubber og Kiwanis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com