Antibiotika til Staph infektioner

08/25/2011 by admin

Staph infektioner er forårsaget af en type af Kim (staphylococcus bakterier) typisk findes på huden eller i næsen af raske personer. I de fleste tilfælde, denne bakterie er lidt mere end forårsage mild hud betingelser såsom bylder og ikke kræver antibiotika. Ifølge National Institutes of Health er der mere end 30 typer af staph infektioner.

Fra tid til anden staph bakterier kan indtaste din blodbanen, urinveje, lunger eller hjerte og forårsage potentielt livstruende infektioner.

Behandling af hudsygdomme

Hud-relaterede problemer er typen No. 1 af staph hudinfektion. Betingelsen ligner ofte bumser eller bylder. De kan være smertefuldt, røde og hævede og kan producere pus.

Mindre hud infektion er almindeligt behandles med en antibiotisk salve som en triple-antibiotikum blanding, der ikke kræver en recept.

Dog kan oral antibiotika såsom moxifloxacin blive ordineret til behandling af visse typer af bakterielle infektioner, herunder hudinfektioner.

Alvorlige Staph infektioner

Alvorlige og potentielt livstruende staph infektioner behandles med intravenøs antibiotika. Den nøjagtige type af medicin vil variere afhængigt af specifikke stafylokokker stammen, der er afsløret i kultur laboratorieresultaterne sårbarhed.

Blandt de antibiotika, der bruges til at behandle staph er rifampin, clindamycin, avelox og septra (ALFS/TMP eller bactrim).

Nogle af de mere alvorlige staph infektioner er madforgiftning, blodforgiftning (bakteriæmi) og giftige choksyndrom.

Resistens over for antibiotika

Nogle typer af staph bakterier er blevet resistente over for mindst én type af antibiotika. Ifølge Mayo Clinic er penicillin stand til at helbrede mindre end 10 procent af dagens staph infektioner.

Næsten kan 50 procent af staph bakterier er almindeligt forekommende på hospitaler modstå det ofte ordineret antibiotika methicillin.

Mayo Clinic siger når staph bakterier bliver resistent over for methicillin, de også bliver resistente over for flere andre antibiotika.

MRSA & antibiotika

National Institutes of Health hedder det, at methicillin-resistente staphylococcus aureus (MRSA) er en almindelig type af bakterier, der lever på huden og lejlighedsvis i den nasale passager af raske mennesker.

Den ekstreme modstand af MRSA til nogle antibiotika har ført til anvendelse af mere potent og mere toksiske antibiotika, såsom vancomycin. Nogle stammer af staph bakterier har også blive resistente over for vancomycin.

Effektive antibiotika

NIH siger, andre antibiotika, der stadig kan være effektiv for MRSA omfatter clindamycin, daptomycin doxycyclin, linezolid (Zyvox), minocycline og tetracyklin.

Når din læge opdager, hvilken type af staph bakterier er årsag din infektion, vil han eller hun vælge et antibiotikum, der vil være mest gavnligt for dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com