Problemer med hjemmelavet kolloidt sølv

02/26/2012 by admin

Problemer med hjemmelavet kolloidt sølv

Sølv har en lang historie af medicinske anvendelser, især som eksterne anti-bakteriel agent. Læger giver sølvnitrat dråber til nyfødte til behandling af conjunctivitus. Andre bruger sølv sulfadiazin til behandling af brandsår. Colloidial sølv er et alternativ medicin til internt forbrug. Det består af bittesmå partikler af sølv suspenderet i væske. Kolloid sølv er kapret af virksomheder som Colloidalsilver.com til at hjælpe helbrede eller forebygge sygdomme fra almindelig forkølelse til HIV/AIDS.

Hvordan kolloid sølv er meningen at hjælpe

Skaberne af colloidial sølv diskutere anti-bakteriel fordele af sølv i almindelighed. Realcolloidialsilver.com for eksempel taler om hvordan mennesker sætte sølv dollars i mælk til at forsøge at holde det frisk længere eller hvordan "at være født med en sølvske i munden" stammede fra bestræbelser på at holde spædbørn sund. Selskabet hævder, at deres processen med at skabe colloidial sølv er sikker, videnskabelige.

Problemer med Colloidial sølv

En af de store potentielle bivirkninger af kolloidt sølv er en tilstand kendt som argyria. Tilstanden resultater fra den potentielle overforbrug af kolloidt sølvprodukt. Det forårsager huden til at permanent turn grå eller blå. Det kan også påvirke effektiviteten af antibiotika såsom Cipro. Realcolloidalsilver.com hævder, at dette problem skyldes primært af hjemmelavet kolloidt sølv, ved hjælp af almindeligt postevand, og at deres forarbejdningsmetoder forhindrer denne betingelse.

Videnskab og Colloidial sølv

Ifølge Mayo clinic understøtter ingen videnskabelige beviser påstande at kolloid sølv forhindrer eller hærder eventuelle sygdomme eller lidelser. Beviser finder, at fortsatte brug af dette alternativ behandling forårsager anfald eller andre neurologiske problemer, nyre skader eller hudirritation. Maven stress, træthed og hovedpine er andre symptomer fra brugen af kolloidt sølv.

Food and Drug Administration holdning om kolloid sølv

Siden 1999 har FDA regerede mod virksomheder, der hævder at kolloid sølv vil helbrede eller forebygge sundhedsmæssige problemer. Det har udstedt mange sætninger og advarsler mod brugen af kolloidt sølv. En forbruger rådgivende advarer så sent som i oktober 2009 mod brugen af de alternative medicin på grund af potentialet for argyria. FDA fortsætter med at undersøge påstandene af virksomheder, der sælger kolloidt sølv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com