Gentagne Adenoidectomy hos børn

03/28/2012 by admin

En adenoidectomy er en rutinemæssig operation almindeligvis udføres i børn til at forbedre vejrtrækning og skære ned på kroniske øreinfektioner. Et første forsøg på fjernelse af polypper kan være ufuldstændige eller ude af stand til at tilvejebringe de ønskede ændringer i søvn og sundhed første gang omkring, der kræver en anden operation for at fjerne resterne af adenoid væv.

Sundhedsspørgsmål

Børn kræver en adenoidectomy generelt har kronisk hævede eller inficeret polypper, der hindrer vejrtrækning, især under søvn. Hævede polypper kan også forårsage en ophobning af væske i øregangen. Dette udfældes gentagne øreinfektioner hos mange børn. Nogle børn med adenoid spørgsmål kan også blive kronisk snorkere og har en nasalt stemme skyldes polypper nærhed til den nasale passager.

Kirurgi

Adenoidectomy kirurgi, selv er korte og enkle. Polypper er fjernet fra halsen gennem munden i mindre end 30 minutter. Indsnit er svitse og pakket med gaze indtil blødningen er stoppet, og barnet er fjernet på opvågningsstuen. Kirurgi er gjort på en ambulant, medmindre andre sundhed vedrører arrestordre tilsyn inden for et hospital.

Anden kirurgi

En gentagen adenoidectomy i børn udføres, når den første operation ikke kunne fuldføre fjernelsen af polypper. Dette kunne være på grund af størrelsen af polypper eller deres beliggenhed, hvilket gør dem sværere at fjerne end kunne være afsluttet i én operation. Gentagne adenoidectomies er bedst gøres inden for dage af den oprindelige operation for at forhindre, at barnet skulle gå gennem to separate fredninger. Der er en høj succesrate, der er tilknyttet gentagne operationer, fordi deres barns læge ikke vil anbefale at lægge ham eller hende gennem en anden kirurgi medmindre de føler der er en høj sandsynlighed for succes.

Recovery

Fleste af opsving efter en første eller gentagne adenoidectomy udføres hjemme på grund af operationen Ambulant karakter. Nogle børn kan opleve anæstesi-relaterede kvalme dage bagefter. Smerter og hævelse i halsen i dagene efter operationen kan kræve receptpligtig medicin til at behandle. Små mængder af blødning kan forekomme fra næsen, men eventuelle moderate eller store mængder blod garanterer et opkald til lægen. Dit barn vil være ude af skolen i mindst en uge mens han eller hun helbreder og bliver nødt til at se lægen en opfølgning besøg en uge til to uger efter operationen.

Liv efter operationen

Børn, der har gennemgået en vellykket adenoidectomy skal have en mærkbar reduktion i nasal-vejrtrækning problemer, især under søvn. Dem, der oplever kroniske øreinfektioner vil se deres prævalens stilne hvis de var faktisk forårsaget af forstørrede polypper. Sinus problemer kan også reduceres. Ud over den indledende tilbagebetalingsperioden, børn skal opleve ingen dvælende effekter fra kirurgi, sig selv og være i stand til at vende tilbage til livet som normalt forholdsvis hurtigt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com