Hvordan til at spise sunde fødevarer for muskel bygning

03/12/2012 by admin

Hvordan til at spise sunde fødevarer for muskel bygning

At komme i form indebærer en hårfin balance mellem at fjerne overskydende fedt fra din kost og forbruge protein og aminosyrer du nødt til at opbygge muskler. Uden den rigtige kost og ernæring, ikke vil du være i stand til bulk op. Det er naturligvis afgørende for at få den rigtige slags protein. Protein kosttilskud kan hjælpe dig med at nå nogle af dine mål, men ideelt hvert måltid skal indeholde vækstfremmende fødevarer. Hvis du handler korrekt, din daglige kost bør omfatte de ni essentielle aminosyrer for vækst: histidin, isoleucin, leucin, valin, lysin, methionin, phenylalanin, threonin og tryptophan.

Instruktioner

• Bestand dit spisekammer med grundlæggende. Ved at holde fælles ingredienser tilgængelig, har du mulighed for flere sunde, muskel bygning måltider dagligt. Blandt dine hæfteklammer bør være æg for protein, fede fisk til omega-3s, nødder for fibre, zink og fedt, rødt kød til jern og B12, Tyrkiet for tryptofan og ingen mættet fedt og masser af frugt og grøntsager til fiber og antioxidanter.

• Kog med olivenolie eller hørfrø. Ekstra jomfru olivenolie er en sund base for sauteing veggies eller en simpel salat dressing. Hørfrø kan anvendes som et fedt erstatning i bagning opskrifter eller blandet med yoghurt eller havregryn. Det er også en kilde til protein, fibre og endda omega-3.

• Brug yoghurt eller kokos mælk i shakes til at erstatte sødmælk. Begge er fedtfattig, og yoghurt giver sunde bakterier. Bland med bær, te og hør frø til en sund morgenmad.

• Brug brune ris og quinoa som carb staples til at give dig energi. Nogle eksperter siger, at kun forbruge kulhydrater efter træning. Quinoa er høj i fiber og protein. Koge det som du ville ris og bland med veggies.

• Hvis spise ud, overveje mexicansk mad. Avocadoer indeholder sunde fedtstoffer og er ganske påfyldning. Guacamole tilføjer tomater til mix, som også indeholder lycopen. Rødt kød og sorte bønner er en god protein mulighed, men undgå hvidt mel chips og tortillas. Mejeriprodukter indeholder mange af de essentielle aminosyrer for muskel gevinst, men ost tilføjer også en betydelig mængde af fedt til din kost, så Spis med måde.

• Drik masser af vand, mindst to kopper med hvert måltid. Om morgenen, overveje at have grøn te i stedet at fremme vægttab og forbedre cirkulation.

Tips & advarsler

  • Arbejder er den eneste måde at få muskler og tabe fedt. I kombination med at spise den rigtige mad, vil en konsekvent træning tidsplan, der kombinerer styrke og udholdenhedstræning hjælpe dig med at tilføje muskel.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com