Hvordan finder jeg en kirurg at betyder gastrisk Hiatal Brok Reparation?

04/09/2012 by admin

Hvordan finder jeg en kirurg at betyder gastrisk Hiatal Brok Reparation?

Gastrisk hiatal brok reparation er en procedure til at korrigere en defekt i mellemgulvet. Som patient vil man under fuld narkose. Kirurgen vil gøre et snit i maven og stramme åbning i mellemgulvet. For nogle patienter, kan denne operation gøres med en laparoskop. Denne operation udføres typisk for at hjælpe med at lindre svær syre refluks, skader på spiserøret på grund af refluks og aspiration af gastrisk væsker. Det er en ret almindelig kirurgi typisk udføres af en generel kirurg. Når du søger efter en kirurg for at udføre din operation, Sørg for, at han eller hun har en medicinsk licens og er bord certificeret. Ca 50-60 procent af læger ansigt fejlbehandling retssager mindst én gang i deres karriere, ifølge MDNationwide. Tage din tid og forskning for at se, om kirurgen har indspillet disciplinære handlinger.

Instruktioner

• Bruger internettet til at sammenligne og søge forskellige kirurger i dit område. MDNationwide og lignende tjenester vil opkræve dig for en fuld baggrund rapport, men oplysninger er typisk omfattende. Forvente resultater på lægens uddannelse, awards, uddannelse, fejlbehandling historie, Licensstatus og bord-certificeringsstatus.

• Tal med din sygeforsikringsselskab. Nogle forsikringsselskaber har netværk, der kunne gøre operativ behandling billigere for dig, hvis du vælger en kirurg inden for et netværk.

• Kontakte din stat medical board. Du finde begrænsede oplysninger om læger, så du måske ønsker at gøre yderligere forskning. Hver stat har typisk sin egen hjemmeside med oplysninger om en kirurg undersøgelse.

• Kontakt den amerikanske bestyrelse af medicinske specialiteter (ABMS), ved at kalde eller besøger hjemmesiden, abms.org. ABMS er en nonprofit organisation, der består af 24 medicinske speciale bestyrelser.

• Interview forskellige kirurger. Bede potentielle kirurger om kirurgi, recovery tid, omkostninger, hjemmepleje og meget mere. Kirurgen skal besvare dine spørgsmål, klart og uden pres. Han skal også informere dig om risikoen for kirurgi. Hiatal Brok Reparation er typisk sikker og effektiv kirurgi, men det bærer nogle risici. Vælge en kirurg, der opererer kun i akkrediterede medicinske faciliteter. Vær ikke bange for at få en second opinion.

Tips & advarsler

  • Mere end tre uredelighed domme på en kirurg record er normalt ikke et godt tegn, ifølge den handicappede verden hjemmeside. Bede potentielle kirurger, hvis de opfylder fortsat medicinsk uddannelseskrav. Tale med andre patienter om kirurgen og hvad de syntes om deres erfaringer. En praktiserende læge kan være i stand til at henvise dig til en generel kirurg at give dig et udgangspunkt.
  • Internettet er fuld af kilder, der hævder at have detaljerede oplysninger, men nogle gør ikke. Tage din tid og forskning, hvordan troværdig virksomheden er der indeholder oplysninger om almindelige kirurger. Ifølge den amerikanske bestyrelse af medicinske specialiteter, bør du være mistænksom af sites, der tilbyder information om sund lever desuden produkter til salg. Oplysninger på internettet, især websteder baseret uden for USA, manglende regulering.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com