Hvordan tester jeg for CoQ10 mangler?

03/16/2012 by admin

Hvordan tester jeg for CoQ10 mangler?

Coenzym Q10 eller CoQ10, er a-vitamin findes i små mængder til fælles fødevarer. Mennesker kræver CoQ10 for et velfungerende af mitochondrier, subcellulært strukturer, der producerer energi. Folk med en dårlig kost eller visse sygdomme kan lide af mangel CoQ10, en betydelig kosten problem, der forårsager alvorlige sundhedsproblemer.

Instruktioner

• Vurdere din kost. Mange nonvegetarians, der ikke tager kosttilskud ikke får de ekstra vitaminer nødvendig for naturlige CoQ10 produktion. Øge dit indtag af frugt og grøntsager eller tage et vitamintilskud kan hjælpe med symptomer på CoQ10 mangel.

• Undersøge dine symptomer af CoQ10 mangel før du tale med din læge om at få en blodprøve. Mennesker med CoQ10 mangel rapport ofte bliver trætte, har muskelsvaghed eller oplever anfald. Lav en liste over dine symptomer at bestemme, hvis de passer til profilen af en person med CoQ10 mangel.

• Konsultere din læge. Hun er en professionel, der kan give dig vejledning om hvorvidt CoQ10 mangel er ansvarlig for symptomer eller om du har et alvorligere problem. Hvis en læge har mistanke om, at du har mangelfuld CoQ10 niveauer, kan hun bestille en formel test.

• Give en blodprøve. Normalt er omkring en teskefuld af blod nødvendig for en test af CoQ10 koncentration. Det kan tage flere dage før resultaterne foreligger, men en blodprøve er den kun endelige metode til diagnosticering af CoQ10 mangel.

Tips & advarsler

  • Symptomer af CoQ10 mangel kan være forårsaget af andre alvorlige medicinske problemer. Hvis din blodprøve afslører, at du har normal CoQ10 niveauer, konsultere din læge for at finde ud af hvad ligger til grund for dine symptomer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com