Årsager til FLE

03/11/2012 by admin

Årsager til FLE

FLE (TLE) påvirker 50 procent af dem, der er diagnosticeret med epilepsi. Mens der er mange test, såsom en EEG eller MRI, der kan diagnosticere tilstanden, kan ikke disse tests tilbyde en klar forklaring af dens årsag. Etiologies blevet indsnævret og kategoriseret, endnu de epileptikere, der lever med følgerne af FLE kan aldrig ved, hvorfor det skete for dem.

Betydning

Læger ved, hvor TLE begynder, de ved, hvordan det påvirker hjernen som helhed, og de kan endda behandle symptomerne. Det eneste, lægerne ikke kan gøre er fortælle deres patienter hvorfor anfald fra TLE opstår. Selv om der findes næsten 24 medicin til behandling af krampeanfald, at patienten oplever, er det ofte en proces med trial and error, da ikke alle medicin arbejde for den enkelte. Hvis årsagerne til TLE var definitiv, ville job af lægen og patienten liv være meget lettere.

Funktion

TLE er en neurologisk lidelse, der kan begynde i enten et, eller begge, temporal fligerne. Det kan forårsage delvise anfald eller kan føre til en kompleks beslaglæggelse, som involverer hele kroppen. Dette sker på grund af de mange sammenkoblinger i hjernen, som i nogle tilfælde kan forårsage beslaglæggelse aktivitet til spredt ud over hele hjernen. Ligesom ikke to mennesker er ens, er hverken deres lidelser, symptomer eller årsager.

Typer

Der er to hovedtyper af TLE, begge med forskellige årsager. For det første er der mesial tidsmæssige lap epilepsi (MTLE), som begynder i hippocampus og parahippocampal gyrus. Dette er den mest almindelige form for TLE. Den anden type er en smule mere sjældne i diagnose og det laterale FLE (LTLE). Dette begynder i neocortex, som er på det yderste lag af tindingelappen. Årsagerne til MTLE har været forbundet med skader på hippocampus, såsom hjernetumorer eller blodkar misdannelser. LTLE har været forbundet med arvelige årsager, ellers kendt som idiopatisk epilepsi.

Identifikation

Der er mange forskellige årsager, der har været forbundet med begge typer af FLE, men er ingen konkrete, når det kommer til diagnose. Neurologer føler, at en årsag kan være febril kramper opleves af spædbørn og småbørn. Mens i de fleste tilfælde feberkramper er temmelig normal når en baby spikes en høj feber, hvis de sidst i en periode på 15 minutter eller længere, skade kan gøres til hippocampus og placerer barnet risiko for at udvikle TLE i fremtiden. En anden årsag er nogen traumer, hvilket resulterer i blodudtrædninger eller hemorrhaging. Dette traume kan være et resultat af brug af pincet under fødslen, eller kan blive det endelige resultat af hovedtraume senere i livet på grund af et fald eller bil uheld. Der er også årsager omhandlet som cryptogenic, hvilket betyder, at en årsag formodes, men ikke endeligt identificeret. Komplicerer situationen er, at de fleste tilfælde af TLE er diagnosticeret ved patientens kliniske historie i stedet for gennem diagnostiske test.

Overvejelser

Leve livet med epilepsi kan forårsage en lang række følelser og følelser, epileptiske skal beskæftige sig med hver dag. Disse omfatter kære, forlegenhed, angst om hvornår det næste anfald kan forekomme, og en følelse af utilstrækkelighed på grund af fysiske begrænsninger. Hertil kommer, tilføjer ikke at vide, hvorfor du er et epileptisk kun til disse følelser. Mens det er dejligt at have støtte fra familie og venner, er der tidspunkter, når epileptiske behov for støtte fra dem, der oplever de samme følelser af de samme grunde. At finde en epilepsi supportgruppe kan gøre det lettere for en epileptisk at beskæftige sig med sine følelser.

Forebyggelse/løsning

Selv om der er ingen kur mod epilepsi, og selv om årsagen til denne lidelse kan aldrig blive identificeret, mange ved, hvad der udløser deres anfald. Først og fremmest, er det vigtigt at få nok hvile, som træthed er en af de største syndere, der fører til forekomsten af anfald. Næste, forsøge at undgå stressende situationer. Angst gør kun beslaglæggelse værre, og hvad kunne have været en delvis beslaglæggelse hvor bevidsthed er vedligeholdt, kan blive en tonic kloniske anfald, hvor bevidstheden er tabt og hele kroppen stivner og ryster ukontrollabelt. Endelig, Sørg for at du tager din medicin. Desværre, mange der har epilepsi mangler ordentlig forsikring nødvendig for at opnå deres meds. Tilføje til problemet er omkostningerne ved de fleste medicin. Hvis du eller nogen du kender finder dig selv i knibe af ikke er i stand til at råd til din beslaglæggelse medicin, er der organisationer findes der giver dem på lav eller ingen omkostninger, afhængigt af din økonomiske situation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com