Hvordan man kan kombinere en lav natrium diæt med en IBS kost

04/03/2012 by admin

Ifølge oplysninger fra Mayo Clinic, IBS eller irritabel tarm syndrom, er et fordøjelsesfremmende lidelse karakteriseret ved lokaliserede smerter i maven og mave problemer som diarré udløst af fødevareforbrug. Selvom symptomerne på IBS kan behandles med over-the-counter og receptpligtig medicin, fastholdelsen af en specialiseret kost kan bidrage til at modvirke symptomerne på denne sygdom. Kombinere denne tilgang med en lav-natrium diæt er så nemt som at gøre nogle simple kosten udskiftninger.

Instruktioner

• Følge et grundlæggende IBS kost til at dæmpe symptomerne deraf. Ifølge Mayo Clinic, kan du handle for at reducere symptomerne på IBS ved at følge en diæt, som er høj i fiber og lav i gas-forårsager fødevarer som broccoli, blomkål og kål. Formål at indtage mellem 25 og 35 g fiber om dagen, men arbejde op til dette beløb langsomt over tid. Prøv forbrugende en ekstra 2 eller 3 g fiber om dagen over din normale beløb indtil du når dit mål. Derudover, undgå problem-forårsager fødevarer som krydrede retter, højt fedtindhold elementer og mejeri.

• Overholde en lav-natrium tilgang ved at begrænse dit samlede natrium indtag til mindre end 2.000 mg per dag, efter anbefalinger af Cleveland Clinic. Få for vane at "tælle natrium" ved altid at gøre det et punkt at kontrollere mærkning oplysninger og holder løbende styr, så du ikke overskrider din grænse. Aldrig tilføje salt til en parabol, og stræbe efter at undgå høj-natrium elementer som snack fødevarer, konserverede frugter og grøntsager og færdigpakkede retter.

• Opretholde en regelmæssig mad journal liste over de fødevarer, du spiser, deres natriumindhold og din IBS symptomer til at spore dine fremskridt. Over tid, vil du udvikle en følelse for den mad du kan spise uden at overskride din natrium grænse sammen med typerne af fødevarer, som du kan spise uden at irritere din IBS. Vær ikke bange for at ændre din kost yderligere, hvis du opdager nye fødevarer, der irriterer din IBS gennem denne metode, som kun konstant revurdering af din kostplan kan holde dine symptomer minimeret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com