Tidlige advarselstegn af demens

09/27/2012 by admin

Millioner af mennesker i USA lider af demens. Ifølge Alzheimer's Association, sundhedssektoren omkostninger for mennesker med demens er så triple med andre mennesker. Mens der er stadig ingen kur, evnen til at identificere sygdommen og planen for det hjælper patienter og pårørende leve uden nogle af stress og angst forbundet med demens.

Hukommelse

Måske er den mest oplagte tegn på demens tab af korttidshukommelsen. Patienten vil glemme information han har fået for nylig, såsom telefonnumre, aftaler eller folks navne. Demens patienter også ofte misplace elementer og er i stand til at spore deres skridt. Nøgler, punge, tegnebøger, tv-fjernbetjeninger og briller er typerne af ting, der kan gå mangler hver dag.

Problemløsning

Demens patienter ofte tage lang tid at fuldføre opgaver eller forlade opgaver ufærdige. Gøremål såsom ændre en pære eller afbalancere en checkhæfte kan blive yderst vanskeligt eller umuligt for en person med demens.

Tid forvirring

Mennesker med demens blive ofte forvirret over den dag, måned eller endda år. En af de klassiske test til at vurdere demens er at spørge, hvem formanden er. Normalt, vil demens patienten svare forkert.

Vision

Demens patienter udvikler ofte et problem med deres vision. De kan stoppe læser eller ser fjernsyn eller endda har svært ved at bedømme afstanden eller genkende deres eget ansigt i et spejl.

Tale

Demente kan vise en vanskelighed med ordene. De kan glemme et ord, erstatte et andet ord med en anden betydning, glemmer, hvad de sagde eller ændre emne midt i sætningen.

Personlighedsændringer

Demens patienter normalt opleve ændringer i personlighed, enten fordi de har problemer med at holde med andre mennesker, hobbyer eller samtaler og opsige situationer. Den erkendelse, at man udvikler demens vil forårsage frygt, angst og depression som vil i vending årsagen patienten at virke irritabel til deres pårørende.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com