Lever Detox med frugter

09/05/2011 by admin

Lever Detox med frugter

Du ser i dag en masse påstande om hvordan en kost bestående hovedsagelig af frugter vil hjælpe dig tabe sig og kaste inches off din talje. Men mange af disse artikler desværre undlader at nævne de vigtige sundhedsmæssige fordele, at frugt kan have for kroppen. Frugter indeholder høje mængder af C-vitamin og er rigt på enzymer og fyldt med antioxidanter, alle som hjælper med at holde kroppen sund, herunder leveren.

Frugt og leveren

Frugt er en god kilde til fiber og en naturlig måde at eliminere toksiner i kroppen. Med den daglige udsættelse for miljøforurenende stoffer og kemikalier i vores mad og vand er det vigtigt at rense system af toksiner. Dr. Sandra Cabot, der har specialiseret sig i at rense leveren, siger, at den bedste måde at slippe af toksiner i kroppen af lever afgiftning. En ren leveren er afgørende i at genoprette raske celler og regenerere kroppen. Dr. Cabot, at gode kostvaner forbedre funktionen af leveren og kan gøre det muligt at opnå sundhedsmæssige fordele.

Flere frugter kan gavne leveren ved at hjælpe med at opbygge nye blodlegemer og eliminere kroppen af bakterier og skadelige affald. Kosten bør bestå af økologisk frugt og masser af filtreret vand. Ved at drikke 67 ounce af væske om dagen, siger Dr. Cabot, kan du reducere symptomerne på giftige overbelastning.

Granatæbler er en fremragende antioxidant og det har vist sig at sænke LDL kolesterol, som kan tilstoppe leveren. Granatæbler øger blodgennemstrømning hjælper leverfunktionen bedre, for der er omkring tre pints af blod, der løber gennem leveren hvert minut.

Antioxidanter

Antioxidanter hjælper med at fjerne giftstoffer i leveren. God antioxidant frugt kilder er acai bær, brombær, Granatæbler, blåbær, tranebær, grapefrugt, druer, appelsiner, papaya og kirsebær, især sort kirsebær.

Fiber

Fiber absorberer overskydende galde og forbedrer sunde bakterier til at hjælpe bekæmpe uønskede bakterier i leveren. Frugter, der har masser af fiber er bananer, datoer, figner, kiwi, æbler, citron, appelsiner, ferskner og pærer.

Kalium

Kalium hjælper balance sur og basisk system og sender elektriske signaler til cellerne, som er afgørende for en sund lever. God frugt kilder er bananer, datoer, avocado, tørrede abrikoser, tørrede æbler, tørrede figner, loquats, mango, nektariner, Vejbred banan, rosiner, vandmelon, tørrede ferskner og tørrede pærer.

Vitamin A

Ifølge National Institute of Health, a-vitamin hjælper med celledeling og cellevækst, og bekæmper infektioner og bakterier ved at bistå kroppen i at gøre hvide blodlegemer. Frugter med der indeholder a-vitamin er mango, cantaloupes, ferskner, papaya, abrikoser, Boysenbær, japansk Kakifrugter, tørrede svesker og vandmelon.

C-vitamin

C-vitamin hjælper med optagelsen af jern og vedligeholder blodkar og bindevæv, siger National Institute of Health. Du kan finde C-vitamin i casaba meloner, grapefrugt, kiwi, citroner, limefrugter, appelsiner, honeydew meloner, mango, strømninger og især acerola kirsebær.

Enzymer

National Institute of Health hedder det at enzymer bidrage til at konvertere stivelse, sukker og proteiner i stoffer kroppen kan bruge. Frugter, der indeholder enzymer er mango, bananer, papaya, avocadoer, kiwi og ananas.

Calcium

Ifølge National Institute of Health behøver alle celler calcium til at arbejde. Calcium hjælper nerver sender signaler og forhindrer blodpropper. God frugt kilder til calcium er appelsiner, figner, rabarber, loganbær og svesker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com