Hvad er den bedste Laser for Acne?

09/21/2011 by admin

Acne opstår, når porerne i huden bliver tilstoppet. Det sker oftest på ansigt, hals, ryg, bryst og skuldre. Acne består af hudorme, whiteheads, røde bumser og cyster. Over 80 procent af befolkningen i øjeblikket lider eller har lidt af en form for acne. Der er mange behandlinger til rådighed. I de seneste år, laserterapi har vist sig som en af de mest effektive behandlinger for acne og acne ar. Laser behandlinger er i stand til at nå dybt nede i huden uden at beskadige øverste lag.

Smoothbeam Laser

Smoothbeam laser virker ved at beskadige talgkirtler dybt ned i huden og drastisk at reducere olieproduktionen. Dette mindsker antallet af tilstoppede porer og efterfølgende acne læsioner. En køleløsning anvendes først til huden til at beskytte den mod termisk varme bruges til at afbryde olieproduktion i kirtler. Denne behandling anvendes primært til aktiv acne, men kan også bruges til ar og rynker.

VBeam

VBeam behandler acne ved at dræbe bakterier på huden. Det er meget effektiv til hurtigt afdæmpning af aktiv inflammatorisk akne. Det kan også bruges til at forbedre ardannelse. Da det er rettet mod blodkar, er det også nyttig til behandling af pigmentering problemer og steder tilbage fra tidligere udbrud.

Quadralase

Quadralase udnytter Fraktioneret CO2-terapi, der er nyttig til behandling af acne ar. Det er ikke brugt af aktiv acne. Kuldioxid er et meget effektivt middel til resurfacing huden og fjerne rynker gør det en meget populær form for laserterapi. Fraktioneret CO2-terapi borer små huller i huden, som stimulerer kollagen produktion. Dette hjælper med at glatte hud og give det en mere ungdommelig udseende.

Bivirkninger

Bivirkninger af laserterapi er normalt milde til ikke-eksisterende og det er derfor, det er en tiltalende behandlingsmulighed for mange mennesker. Midlertidige bivirkninger kan omfatte hævelse og midlertidig rødme i behandlingsområdet.

Omkostninger

Udgifterne til behandling vil variere efter beliggenhed. Disse typer af behandlinger kræver ofte flere sessioner for fuldt udbytte. Afhængigt af hvor mange behandlinger der kræves, forvente at betale mindst flere hundrede dollars. Acne betragtes en kosmetisk tilstand så forsikringsdækning for behandlinger er usandsynligt. Ofte, vil forudbetaling for en række møder på forhånd reducere samlede omkostninger.

Overvejelser

Det er vigtigt at huske, at acne ikke kan helbredes, kun kontrolleres. Det er nødvendigt at have realistiske forventninger om, hvad forskellige behandlinger kan udrette for dig. Mange acne behandlinger kræver igangværende sessioner eller programmer til at holde problemet under kontrol.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com