Hvordan man laver en sygepleje Patient undervisning Plan

09/08/2011 by admin

Hvordan man laver en sygepleje Patient undervisning Plan

Sygepleje patient undervisning plan er det første skridt til at uddanne klienter og deres familier om egenomsorg, en bestemt tilstand og andre medicinske behov. Selv om du har en grundig viden om hvordan kroppen fungerer og medicinsk terminologi, kan patienter have lidt at ingen idé om hvordan man passer sig selv efter de er udskrevet. Omhyggeligt lære dem hvad de skal vide, på en måde de kan forstå, kan hjælpe inddrivelse proces og giver tryghed.

Sprogniveau

Tænke tilbage på tid, før du har lært alle at medicinske jargon i sygeplejeskole. Medmindre at patienten er en medicinsk professional, sig selv, er ved hjælp af videnskabelige termer noget at undgå. Når de leverer en mundtlig eller skriftlig undervisning plan, ramme det for et sjette til ottende klasse læsning niveau, ifølge University Hospital i Newark, New Jersey's UH.net hjemmeside. For eksempel, i stedet for at tale om et brud på patientens tibia, bruge enkle formulering såsom "brækket ben."

Vurdering for uddannelse

Før uddanne patienten på hendes efter decharge behov, vurdere hendes helbredstilstand samt hendes evne og vilje til at lære. Anmeld patientens diagrammet og snakke med andre medicinske personale, der har behandlet hende. Uddanne hende på hendes at-home behov betyder at kende hendes komplet situation, alle spørgsmålene potentielt involverede og detaljerne i hendes efterbehandling plan. For eksempel, hendes primære læge kan have ordineret medicin, som hun bliver nødt til at vide hvornår man skal tage, men samtidig hendes fysioterapeut kan har også lavet en at-home motionsplan skal du adresse. Gøre din egen vurdering af hendes evne til at lære og forstå, hvad du undervisning. Nogle patienter kan have psykiske handicap, der gør overtagende nye oplysninger en udfordring, og andre kan føle sig deprimeret eller uvillige til at lære.

Områder, der omfatter

Ikke hver patient undervisning plan ser det samme. Nogle patienter har brug for coaching på udstyr eller forsyninger, de skal bruge derhjemme, kan andre skal kende tegn hen til kigge efter, der angiver et problem, mens andre måske har brug for medicin eller kost specifikationer. Patienter at komme sig efter knæoperationer, for eksempel, kan det være nødvendigt at vide, hvilken type af smerte medicin til at bruge, hvordan ofte at tage medicin, hvordan at ændre forbindinger på området indsnit og tidsplan og komponenter i sin plan om fysisk rehabilitering.

Udfordringer til uddannelse

En patient undervisning plan er ikke et one-size-fits-all værktøj. Du kan løbe ind i udfordringer som følge af en patients situation, alder, kultur og sprog. Med en ikke-engelsk talende patient, justere din plan om at overvinde den sproglige barriere ved at finde en oversætter, helst en anden læge til at hjælpe dig med at formidle de vigtigste punkter. Nogle patienter kan også have kulturelle forskelle, som gør tilpasninger til din undervisning plan nødvendig. En patientens kulturelle værdier kan gøre hendes føler ubehageligt diskuterer fysiske områder eller kan lægge planer for en specifik kost en kamp for at undervise.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com