Øvelser for at undgå med en cervikal Diskusprolaps i lænderyggen

03/25/2011 by admin

Du kan kende det som et bristede disk eller en diskusprolaps. Måske kalder du det en diskusprolaps disk. Men uanset navn, du giver den, det er smertefuldt. En diskusprolaps disk opstår, når en disk beliggende mellem to knogler på din rygsøjle presser mod nerver af din rygrad. Heldigvis, diskusprolaps diske normalt helbrede uden kirurgi, ifølge Mayo Clinic. En måde at dette opsving er gennem øvelse. Men der er visse øvelser, der ingen lider af en diskusprolaps disk skal tage på.

Gør mere skade

Mayo Clinic og den amerikanske ortopædisk forening anbefaler, at mennesker lider af en diskusprolaps disk er afhængige af øvelse til at styrke deres ryg musklerne og lette smerter forbundet med betingelsen. Men hvis folk gør forkerte øvelserne, kan de forårsage endnu flere skader på deres ryg. Dette vil kun øge niveauet for deres smerte.

Der har derfor både Mayo Clinic og den amerikanske ortopædisk forening anbefaler, at folk først mødes med deres læger til at udvikle det træningsprogram, der bedst løse deres rygsmerter uden at gøre deres tilstand endnu værre. Læger kan sende patienter til en fysioterapeut, der kan arbejde med disse patienter til at udvikle en passende tidsplan for stretching, hjerte-kar- og styrke bygning øvelser.

Øvelser for at undgå

Mennesker lider af en diskusprolaps disk skal være yderst forsigtige, når du løfter vægte. Ved at løfte for meget vægt, anbringer de for meget stress på deres ryg muskler. Patienter bør i stedet fokusere på løfte lettere vægte. De bør også undgå squats, som placerer en stor mængde af belastningen på ryggen, og alle low-back forlængelse øvelser.

De fleste former for stretching er sikker. Men folk der lider af en diskusprolaps disk skal passe på ikke at vride deres ryg alt for alvorligt. Dette, kan også forværre en smertende ryg.

Langt størstedelen af hjerte-kar-øvelser er sikker, også. Det er dog bedst for personer med diskusprolaps diske til at koncentrere sig om skånsomme hjerte-kar-øvelser. Løb eller jogging kan være for disharmonisk for personer med diskusprolaps diske, og kan øge mængden af smerte de oplever.

Advarselstegn

En øvelse rutine bør aldrig efterlade mennesker i svære smerter. Dette gælder især for mennesker der lider af en diskusprolaps disk. Enhver person, der oplever smerter bør straks stoppe udøver. Hvis smerten fortsætter, ringe til en læge.

De lider af diskusprolaps diske bør stole på motion at afvænning ryggen. Men de skal udvise forsigtighed, også. Overbelastning deres ryg muskler kan forværre deres smerte eller ubehag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com