Hvordan til at tabe sig ved hjælp af vandaerobic

04/14/2011 by admin

De fleste mennesker ved at gøre aerobic er en glimrende måde at tilstand kroppen, vedligeholde et sundt hjerte og tabe. Desværre, mange mennesker bliver kede hurtigt efter start en regelmæssig aerobic program og opgive det helt. For disse mennesker, kan gør vandaerobic være et godt alternativ. En vand aerobic program er let på led og muskler, får pulsen og forbrænder kalorier, hvilket resulterer i vægttab. Vand øvelse er et ideelt valg for raske mennesker, men også for dem, der har en tilstand som gigt eller en rygskade, som kan forbyde dem fra at gøre regelmæssige øvelser. Og fordi vandaerobic er normalt gøres i brystet-højvande, du behøver ikke at være en svømmer til at deltage.

Instruktioner

• Deltag en vand aerobic klasse, hvis det er muligt for at lære at gøre øvelserne korrekt. En instruktør som regel guider klasse gennem øvelserne og vil hjælpe med at sikre, at du forstår, hvordan du laver øvelserne korrekt.

• Udføre træningen på egen hånd, hvis du foretrækker, når du har lært hvordan man gør dem korrekt. Vand aerobic øvelser er nemme at lære og sjovt for at gøre. Selv om mange mennesker nyder atmosfæren af en gruppe eller klasse, hvis der ikke altid praktiske eller bekvemt for dig bare gør træning alene når det passer til din tidsplan.

• Vand aerobic, ligesom du ville gøre regelmæssig aerobic, kun kan træning i vand. Din træning kan omfatte gå, løb og andre aerobe aktiviteter, der vil være lige så effektiv som en jord træning men meget lettere på kroppen.

• Tone, styrke og træne hver del af kroppen ved at gøre din træning i vand. Modstanden i vand er 12 gange luft, så bevæger sig gennem vandet udøver mere kraft og får dig til at bruge dine muskler mere. Dette vil til gengæld bidrage til at gøre dig stærkere.

Tips & advarsler

  • Vand aerobic i kombination med et fornuftigt, velafbalanceret kost for bedste vægttab resultater.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com