Hårtab hos kvinder med problemer med skjoldbruskkirtlen

06/17/2011 by admin

Mange kvinder oplever hårtab i hele deres levetid. Men i modsætning til mænd, der lider skaldethed, kvinder som regel kun se en udtynding af håret, fuldføre ikke skaldethed. Stress, overdreven kemiske behandlinger eller stress at håret kan alle forårsage hårtab. En anden faktor for ekstreme hårtab, og meget mere udbredt end du måske er klar over, er imidlertid sygdom i skjoldbruskkirtlen.

Betydning

Hårtab er et fælles symptom på sygdom i skjoldbruskkirtlen, og findes på de fleste symptom tjeklister. Men det er ikke den eneste indikator for sygdom i skjoldbruskkirtlen.

Tidsramme

Hårtab vises normalt som et sekundært symptom, viser oppe hvis sygdommen går udiagnosticeret eller ubehandlet. Tidligt hår har tendens til at være tørt og sprødt.

Effekter

På grund af skjoldbruskkirtlen problem, kan hårtab er persistent, og ikke direkte behandlet eller stoppet. Hår vil synes tynd, men vil ikke resultere i komplet skaldethed.

Behandling

Behandling omfatter syntetiske udskiftning skjoldbruskkirtlen hormoner. En pille er ordineret baseret på resultaterne af en blodprøve og bruges til at bestemme den nødvendige styrke. Opfølgning test bruges til at afgøre, om eventuelle ændringer i dosis er nødvendig. Denne behandling vil kun bremse hårtab, ikke helbrede den.

Advarsler

Hos kvinder, der har familie medicinsk historie herunder autoimmune sygdomme som leddegigt, er TSH screeninger foreslået. Andre faktorer, der kan bringe på sygdom i skjoldbruskkirtlen er stråling, skjoldbruskkirtlen kirurgi til at fjerne kræft eller struma, eller eksponering for pesticider. Kvinder oplever hårtab i kombination med flere andre symptomer skal indberette dem til en læge.

Andre symptomer på skjoldbruskkirtel problemer

Du har måske en lidelse i skjoldbruskkirtlen, hvis du oplever hårtab. Tests er berettiget, hvis nogen af disse andre symptomer er også til stede:TræthedVægt gevinst/evne til at tabe sigFølsomhed over for kuldeMoodiness, irritabilitet, eller depressionManglende evne til at koncentrere sigTør, kløende hud


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com