Kinesiske helbredelsesmetoder for diabetikere

09/19/2010 by admin

Hvis du har været diagnosticeret med diabetes, uanset de specifikke type, betyder det, at du har et overskud af glucose (sukker) i blodet. Det kan resultere i et sortiment af alvorlige sundhedsmæssige betingelser. Diabetes er ofte behandlet med traditionelle mundtlige eller injiceres medicin, og nogle gange insulinpumper bruges. Alternative behandlingsformer, der kan være værd en prøve omfatter kinesiske behandlinger og urter.

Historie af kinesiske urter

Diabetes er blevet behandlet med kinesiske urter for mere end 2.000 år. Siden oldtiden været kinesiske læger helt vidende om betingelsen. Kineserne har en lang liste af urter, der kan hjælpe med at behandle diabetes. Blandt de mest genkendelige og måske højst uden sammenligning tilgået asparges rod, ginseng og kanel.

For at være effektiv, er dosis af urter anvendes til behandling af diabetes normalt meget høj. En meget koncentreret ekstrakt kan kræve 12-24 gram om dagen, mens 40-80 gram rå urter er ofte nødvendig.

Blanding af urter og medicin

Mens der er ingen klare beviser, at kinesiske urter og standard diabetes medicin ikke bør tages samtidig, er der nogen bekymring, at blod-sukker niveauer kan falde for lavt, når de to behandlinger er kombineret.

Dette problem kan undgås, hvis Urterne er integreret i systemet langsomt over en periode af dage. Sørg for at rådføre sig med din læge, hvis du overvejer at føje alle naturlægemidler kosttilskud til din nuværende diabetesmedicin.

Akupunktur

Brug af akupunktur som en behandling for diabetes synes at være mest effektiv for yngre patienter og dem, der er i de tidlige stadier af sygdommen.

Klinikeren vælger akupunkturpunkter baseret på sygehistorie af patienten og fase af diabetes. Behandlingsplaner og udvalgte akupunkturpunkter er meget individualiseret.

Diabetikere, der har fået akupunktur også tendens til at opleve et fald i kolesteroltallet og betænkningen et mindre antal medicinske problemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com