Oplysninger om Medicaid Total Health Care forsikring Plan

08/06/2010 by admin

Godt helbred er vigtigt at alle amerikanske. Men med de stigende udgifter til tjenesteydelser og varer, selv sundhedspleje blevet dyrere end nogensinde. Dette er et problem for mange mennesker, især dem med meget begrænset indkomster. For at løse dette problem, har regeringen nedsat et par føderalt finansieret sundhed forsikring programmer, Medicare og Medicaid.

Hvad er Medicaid

En masse af arbejdsdygtige amerikanerne modtage sygeforsikringsydelser fra deres arbejdsgivere. Men ikke alle er så heldige. Det er hvor Medicaid kommer. Medicaid er en fælles forbundsstaten program, der giver finansieringen for sundhedspleje for en bred vifte af lav indkomst enkeltpersoner. Programmet blev lavet i 1965 af den samme lovgivning, der etablerede Medicare.

Støtteberettigelse

Medicaid tilbyder sygesikring til folk med meget lav eller begrænset indkomster. Dette omfatter personer med handicap, blinde, ældre personer, og vælg familier med boern. Selv om Medicaid er et føderalt program, er det drevet af de enkelte stater. Derfor, hver stat kan have specifikke regler for støtteberettigelse, og selv specifikke grænser for dækning. Nogle grundlæggende betingelser for støtteberettigelse omfatter gravide under 133% af den føderale fattigdomsgrænse (FPL), børn under 6 år gammel, hvis husstandsindkomst er på eller under 133 procent af FPL, modtagere af vedtagelsen eller fremme pleje bistand og børn under 19 år gammel, hvis indkomst er under fattigdomsgrænsen.

Tjenesteydelser leveret af Medicaid

Nogle af de tjenester, som Medicaids sundhedspleje plan er stationær og ambulant hospitalsydelser, prænatal pleje, vacciner til børn, læge services, familieplanlægning, landdistrikter sundhed klinik tjenesteydelser og lab tjenester. Ud over disse dækker Medicaid også pediatric og familie sygeplejerske praktiserende læge tjenester, sygepleje facilitet tjenester for personer over 21 og mange andre tjenester.

Begrænsninger

Selv om Medicaid er primært beregnet til folk med lave indkomster, og selv med de bredeste fortolkning af den føderale statur, giver Medicaid-programmet ikke lægelig bistand for hver fattig person i landet. Lav indkomst er kun en af kvalifikationer for Medicaid støtteberettigelse. Aktiver og ressourcer er også taget i betragtning, sammen med de særlige forudsætninger. For eksempel, i nogle stater, inden for en lavindkomst familie, vil kun børn være berettiget til planen, medmindre forældrene er allerede ældre eller moderen er gravid.

Spørgsmål vedrørende Medicaid

Mange kritikere siger, at Medicaid har mange svage punkter, der skal behandles. Nogle analytikere hævder, at de stigende Medicaid udgifter uholdbar, og at det ved hjælp af fonde, der kunne bruges til andre offentlige programmer. Andre hævder, at den begrænsede dækning af programmet udelukker mange fattige amerikanere, der har brug for sundhedsbistand. Ud over dette forårsage lav refusionssatser mange private læger at nægte Medicaid patienter. Disse er blot nogle af de spørgsmål omkring Medicaid, der stadig i diskussionen i dag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com