Naturlægemidler kosttilskud for ADHD

03/13/2011 by admin

Naturlægemidler kosttilskud for ADHD

Opmærksomhed underskud hyperaktive disorder (ADHD) kan forårsage koncentration, hukommelse og sprog skill problemer. Kontroversielt, er mange stimulerende medicin til rådighed på markedet i dag, forårsager mange forældre til ADHD børn til at søge mere naturlige retsmidler.

Brahmi

Brahmi (Bacopa monniera) er en semi-akvatiske plante med særprægede hvide blomster findes i Indien, Mellemamerika, og i Florida vådområder. Urten har ofte været brugt i Ayurvedic (indiske) medicin som en behandling af betændelse, hår og hud vækst, og som en kraftfuld hjerne og nerve tonic. Brahmi kan forbedre ADHD koncentration og hukommelse problemer ved afbalancering af vigtigt hjernen kemikalier gamma - aminosmørsyre og glutamat. Voksen dosering er 3.000 mg to gange om dagen i en måned ved daggry og middag. Check med en integreret læge for korrekt dosering for dit barn. Dette er er primære anbefalede middel mod ADHD.

Catnip

Katteurt (Neepta cataria) er en flerårig mynte lignende kemiske struktur til den større komponent i beroligende baldrianrod. Denne feline behandle er blevet brugt til at lette rastløshed, spænding, fordøjelsesbesvær, overbelastning og hyperaktivitet. En kop varm Katteurt te sødet med lidt honning er et effektivt beroligende middel for børn for ADHD. Gøre te ved at hælde en kop kogende vand over 3 tsk frisk catnip blade eller 1 tsk tørrede blade. Brug ikke Katteurt, hvis du er gravid eller lider af menstruationsforstyrrelser.

Kalot

Skjolddrager (Scutellaria lateriflora) er en urt med blå og lys lilla blomster, der vokser i hele den sumpede lander i Canada såvel som i de nordlige og østlige dele af USA. Antenne dele og rødderne af urten har været anvendt til at helbrede nervesystem, hovedpine, søvnløshed og hyperaktivitet. Kalot kan berolige hyperaktive barn og forbedre krop og sind funktioner gennem toning nervesystemet. Drik det som en urtete ved at hælde en kop kogende vand over en tsk af de tørrede urter og lade det stejle i 15 minutter.

Tysk kamille

Tysk kamille (Matricara chamomilla) er en kendt for sine evner til at dulme kroppen og sindet urtemedicin. Nogle af dens funktioner omfatter lindre mave og mave smerter, øge strømmen af galde og mave safter, behandling af svampeinfektion forårsaget af Candida albicans, og beroligende symptomer på ADHD. Urten har været kendt for at slappe af hjernen og nervesystemet og er meget sikker for babyer og børn. Tage nogle friske eller tørrede kamille blomster og kog dem i en pint af vand i ca. 40 minutter før belastende. Drik 1 til 2 kopper ad gangen hele dagen til at behandle ADHD og migræne hovedpine.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com