Urter til hyppig vandladning

04/03/2011 by admin

Der er ingen numeriske tærsklen til at bestemme, hvornår antallet gange en person skal tisse bliver uforholdsmæssigt store. National Institutes of Health definerer hyppig vandladning som "nødvendigheden af at tisse mere end sædvanlige." Det er ofte ledsaget af en presserende at urinere og eventuelt smerter. Naturlægemidler behandlinger kan være en effektiv behandling i hyppig vandladning.

Plantelægemidler behandling for hyppig vandladning

Mange af de naturlægemidler behandlinger forbundet med hyppig vandladning er kinesisk oprindelse. Naturalbladder.com billethajer en blanding af alpinia oxyphylla, cornus officinalis, Schisandra chinensis, panax ginseng, valeriana officianalis og passiflora inkarneret. Webstedet sagde, at stofferne, der arbejder individuelt eller som en blanding.

Andre naturlægemidler behandlinger for hyppig vandladning behandle potentielle blære infektioner. En af de primære symptomer på blære infektioner er hyppig vandladning. "Recept for ernæringsmæssige Healing" af Phyllis Balch anbefaler kolloid sølv og hvidløg som kosttilskud til behandling af hyppig vandladning, forårsaget af en blæreinfektion. Balch anbefaler også at bruge diuretika for at rense systemet. Diuretika fremme udledning af væske fra kroppen. Behandlingen er beregnet til at reducere behovet for at urinere ved at reducere væske i væv. Vanddrivende urter omfatter Birk og mælkebøtteblade. Begge udleveres normalt som en te.

Herbwisdom.com billethajer urt uva ursi for blære og vandladningsproblemer. Uva ursi er et diuretikum og en antiseptisk. Den aktive ingrediens i uva ursi er glucoside arbutin, som er gået fra kroppen i urinen. Det fremmer clearing væske fra kroppen samtidig med at dræbe bakterier i processen. Uva ursi er også anvendes til behandling af diarré, Gonoré, forkølelsessår og andre infektioner.

Majssilke bruges også til behandling af hyppig vandladning. According to Natural-pregnancy-mentor.com, corn silk is not only used to treat frequent urination but also bladder infections. Majssilke er høstet fra majs plante lige før bestøvning. Det kan bruges frisk eller tørret som en urtekosttilskud.

Tranebær supplement eller juice er også almindeligt anvendt til at forebygge eller behandle vandladningsproblemer, herunder infektioner, der kan medføre hyppig vandladning. Ifølge Herbs2000.com, forsurer tranebær urin, mindske risikoen for bakterievækst. Fordi surhedsgraden arbejder sig vej gennem hele urinvejene kan det behandle infektioner gennem hele tarmkanalen. Tranebær kan bruges på daglig basis i lange perioder af tid og anses for at være nyttige i at forebygge urinvejsinfektioner problemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com