Kost & ernæring bøger

05/30/2010 by admin

Kost & ernæring bøger

En sund krop kommer fra udøver ordentligt og spise rigtigt. Men forskellige mennesker har forskellige kropsstrukturer, stofskifte, spisevaner og motion rutiner, hvilket kan gøre slankekure forvirrende. Bøger om kost og ernæring kan hjælpe dig med at udvikle passende spisevaner, og konsultere en læge kan hjælpe dig med at afgøre, hvilke bøger er rigtige for dig.

"Den nye Atkins for en ny du"

Atkins planen er baseret på en lav-kulhydrat kost. Som en del af sit program, Atkins har udgivet flere bøger om kost og ernæring, herunder senest "den nye Atkins for en ny dig." Denne bog har til formål at forenkle Atkins principper, og giver nem at følge kost planer. Bogen er opdelt i fire dele: Hvorfor Atkins virker, hvad de skal spise baseret på specifikke individuelle behov, hvad man skal vælge, når de spiser eller hvad de skal lave mad når spisning i hjemmet og sådan gør Atkins kost for livet.

"Carb Lovers Diet"

Vægttab programmer fremme forskellige principper for at opnå en sund krop og livsstil. "Carb Lovers Diet: Spis hvad du vil, få slank for livet" fastholder at folk, der elsker fødevarer rige på kulhydrater kan forblive slank og sund ved at give efter for deres trang. Bogen tyder på, at fødevarer, der indeholder "resistent stivelse" ingredienser øge stofskiftet og bremse din appetit. "Carb Lovers Diet" er skrevet af chefredaktør for sundhed magasin, Ellen Kunes.

"Opholder sig sunde med ernæring"

For begyndere, der ønsker at lære grundlæggende om mad, overveje ernæring og kost, herunder naturlægemidler kosttilskud og afgiftning programmer, "Staying sund med ernæring." Bogen er en længere end de fleste kost bøger---mere end 1.000 sider--- og er opdelt i fire sektioner: grundlaget for ernæring, mad og kost, udvikling af en sund kost og ernæringsmæssige programmer. Forfatterne Dr. Elson Haas og Dr. Buck Levin omfatter også en sæsonåben kogebog og opskrifter egnet til læsere med hjertesygdomme, forhøjet kolesterol og andre sundhedsmæssige problemer.

"Verdens sundeste fødevarer"

"Verdens sundeste fødevarer, Essential Guide for den sundeste måde at spise" er skrevet af George Mateljan, der også startede en nonprofit fond, der sigter mod at fremme sund kost for at udvikle en sundere verden. Bogen fokuserer på 100 fødevarer rige på næringsstoffer og giver 500 opskrifter til at gøre fra disse fødevarer. Forfatteren siger opskrifter kan være afsluttet på mindre end 10 minutter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com