Tegn & symptomer af rotte forgiftning hos mennesker

06/02/2010 by admin

Rotte gift produkter generelt dræber rotter af forårsager dem til at forbløde internt. En af de vigtigste ingredienser i rottegift er således typisk en antikoagulans, som fremmer udtynding af blod i rotter. Antikoagulanter har også den samme virkning på blod fra mennesker.

Tegn på rotter forgiftning hos mennesker

Observerbare tegn på rotte forgiftning hos mennesker kan omfatte eksterne blod på åbninger på kroppen (mund, næse og endetarmen), samt blå mærker på arme og ben og andre dele af kroppen.

Symptomer af rotte forgiftning hos mennesker

Opkastning blod eller blod i urinen eller afføring er symptomer på rotte forgiftning. Men, disse symptomer kan være forårsaget af andre medicinske tilstande, så en læge skal bestemme den egentlige årsag. Andre symptomer, der kan opleves på grund af rotte forgiftning kan omfatte blå mærker og blødning, lavt blodtryk og chok.De fleste af disse symptomer er alvorlige og bør vurderes af en læge så hurtigt som muligt. Hvis rotte forgiftning er mistanke om, eller personen, der absolut er kendt for at have indtaget det, bør giftkontrolcenter kontaktes straks.

Forsinkede virkninger

En af grundene til at rotte forgiftning pellets arbejde så godt i dræber rotter skyldes dens forsinket virkning. For eksempel, en rotte indtager gift på den første dag, men det er ikke indtil flere dage senere, at det dør af giftens virkning på sin krop. Derfor, da rotten ikke oplever nogen smertefulde bivirkninger den første eller anden dag, det fortsætter med at spise meget varen, der vil dræbe det ved den tredje dag. Denne forsinket virkning gælder også for mennesker, som indtager rottegift.

Misforståelse

Når en voksen opdager, at et barn har indtaget rottegift uheld, hun måske fejlagtigt antager, at manglen symptomer umiddelbart efter indtagelse angiver, at er ingen alvorlig skade blevet gjort, især hvis barnet ikke indtager meget af giften.Men alvorlige symptomer--selv død--kan ikke forekomme indtil endnu en dag eller to er gået (og op til 2 uger i nogle tilfælde). Derfor, enhver indtagelse af rottegift af en menneskelige behov lægeundersøgelse opmærksomhed lige bortrejst, især hvis det er et lille barn, der ikke kan være i stand til at formulere de symptomer eller samlede indtagelse beløb.

Poison Control Center

Hvis du har mistanke om en person har indtaget rottegift, kan du nå National Poison Control Center på (800) 222-1222 i USA 24 timer i døgnet, syv dage om ugen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com