Kost for Teen atleter

06/27/2011 by admin

En af de vigtigste aspekter af at være en sund ung atlet er at opretholde en ordentlig kost. Den mad, du spiser er energikilden, der holder dig spille på et højt niveau. Derudover en kost kan give vitaminer, mineraler og antioxidanter, der hjælper en teen atlet gendanne fra en hård træning. Opretholde et højt stofskifte og give din krop med de rette former for næringsstoffer er den bedste måde for en teenage atlet til kost.

Opretholde et højt stofskifte

Det vigtigste aspekt at enhver kost er stigende dit stofskifte. Fordi teen atleter generelt har en hurtig Metabolisme allerede, er nøglen at holde det høje i rækkefølge for kroppen at tage i alle de næringsstoffer deres kost giver stofskifte. En hurtig Metabolisme hjælper med at nedbryde fødevarer du spiser i stedet for gemme de ekstra kalorier som fedt. For at holde et sundt stofskifte, spise mindre portioner oftere. Spise tre normale måltider suppleres med tre til fem mindre måltider om dagen. Et godt eksempel på et lille måltid er en kop fedtfattig yoghurt og en banan. Derfor skal du spise hver to timer. Dette vil holde dit stofskifte arbejder konstant og forhindre dig i at gå sultne. Oven i det, vil du give din krop med en omfattende mængde af sunde kalorier hele dagen, som din krop kan forbrænde mens du spiller din sport.

Fødevarer til en atletisk kost

Sammen med spise mindre måltider oftere, er det vigtigt at give din krop de typer af fødevarer, der vil hjælpe dit træningsprogram snarere end modarbejde den.Nogle eksempler på sunde fødevarer, der vil give teen atleter med korrekt ernæring er frugt, grøntsager, fisk, fedtfattige mejeriprodukter, usaltet nødder, æggehvider, brune ris og havregryn. Fødevarer, der bør fjernes fra din kost omfatter candy, højt fedtindhold desserter, forarbejdede junk fødevarer såsom kartoffel-chips og hvidt brød.

En af de vigtigste aspekter af en teen kost er at drikke nok væske. En teen atlet bør drikke 8-10 kopper vand om dagen. Erstatte alle sodavand med vand og lejlighedsvis supplere en Gatorade på uddannelsesdage.

Også, fald ikke til alle tillæg modeluner. Mange er uprøvet, overpris og giver ingen fordel. Du kan få den samme og endnu bedre ernæring gennem sund slankekur. Drikke en lille smule af valleprotein, efter en muskel bygning træning er acceptabel, men bortset fra det, holde sig væk fra træning kosttilskud.

Desuden undgå enhver fødevarer med mættet fedt, transfedt og simple kulhydrater. I stedet, kigge efter sunde fødevarer, der er høje i komplekse kulhydrater som f.eks multigrain brød eller hvede pasta, magert protein og muskuløs mineraler som calcium og jern.

Kalorieindtag

En normal kost består af omkring 2.000 kalorier om dagen. På grund af din deltagelse i atletisk træning bør du indtage tæt på 3.000 pr. dag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com