Hvad er Canesten godt For?

06/24/2011 by admin

Canesten er en aktuel medicin, der bruges til behandling af forskellige former for svampeinfektioner (både dermatologiske og gynækologiske). Det kommer i tre forskellige former: lotion, fløde og løsning (der kommer som en pumpe spray). Nogle af de lidelser, der kan tage fat på Canesten omfatter sved udslæt, vaginal gær infektion og fodsvamp.

Sved udslæt

Canesten kan behandle de meget almindelige svampeinfektion kendt som sved udslæt. Denne infektion resultater fra en naturligt forekommende gær på huden, som hedder candida. Denne type infektion er kendetegnet ved et rødt udslæt på huden, som er både kløende og irriterende. Sved udslæt generelt vises på kropsdele såsom lysken, bag knæene, under brysterne og på under armene.

Vaginal gær infektion

Denne aktuelle medicin er også gavnligt til behandling af vaginal gær infektioner, som også skyldes candida. Disse infektioner sker når den vaginal sunde og naturlige pH balance er forstyrret. Når denne afbrydelse sker, øge mængden af candida. En af de vigtigste tegn på en vaginal gær infektion er ekstrem kløe.

Fodsvamp

Fodsvamp er en anden infektion, der kan hjælpes ved brug af Canesten. Det er en vedvarende, irriterende og endnu fælles betingelse. Det generelt vises på fodens såler, omkring fødder og i mellem tæerne. Den mest afslørende tegn på denne tilstand er svær kløe i fødderne. Også, en bakteriel infektion kan forekomme med fodsvamp, hvilket kan medføre dårlig mund lugt.

Brug

Når du anvender denne aktuel medicin, uanset om det er fløde, spray eller lotion form, anvende præcis dosering beløb som anvist af din læge. Generelt (for både voksne og børn), er denne medicin brugt to gange om dagen. Canesten skal bruges til den fulde periode af behandlingen, medmindre din læge fortæller dig ellers.

Bivirkninger

Med brug af Canesten er nogle bivirkninger muligt. Disse omfatter peeling, kløe, brændende, nældefeber, udslæt på huden, hævelse og rødme. Hvis du bemærker nogen af disse bivirkninger (samt eventuelle andre tegn på mulige irritation af huden), skal du kontakte din læge så hurtigt som muligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com