Mediale & Posterior knæsmerter

06/22/2011 by admin

Mediale & Posterior knæsmerter

Formålet med knæet er at bøje eller forlænge, så kroppen kan udføre aktiviteter såsom gåture, sparker, kører, hoppe, stående og siddende. Når knæet er såret kan disse aktiviteter være kompromitteret.

Mediale knæsmerter

Mediale knæsmerter er smerte, der opstår på indersiden af knæet.

Mediale knæ smerter årsager

Mediale knæsmerter er forårsaget af en skade på indersiden af knæet. Mediale knæ skader omfatter forstuvninger til en mediale sideledbånd, (en af fire ledbånd, der hjælper med at stabilisere knæet), tårer i menisken (brusk i knæet, der absorberer stød), pes anserine bursitis (inflammatorisk tilstand af den mediale knæ), slidgigt (degeneration af brusk) og plica syndrom (irritation af væv i foring af knæleddet).

Posterior knæsmerter

Posterior knæsmerter er smerte, der opstår på bagsiden af knæet.

Bageste knæ smerter årsager

Bageste knæsmerter kan skyldes skader såsom popliteal cyster (små væskefyldte strukturer, der danner på bagsiden af knæet), forstrækning stammer og forstuvninger til den bageste ligament (en af fire ledbånd, der hjælper med at stabilisere knæet).

Symptomer

Afhængigt af mediale eller posterior knæskade, kan symptomerne omfatte en popping lyd, smerter, der forværres, når de forsøger at gå eller at bøje knæet, manglende evne til at bære vægten, hævelse, rødme, varme, stivhed og en fornemmelse af at knæet måtte vige.

Behandling

Behandling for smerter i knæet omfatter hvile, glasur område, kompression, elevation, fysioterapi og, afhængigt af typen af skade og dens sværhedsgrad, kirurgi.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com