Statslig undersøgelse værktøjer til langsigtede sundhedsfaciliteter

06/08/2010 by admin

Statslig undersøgelse værktøjer til langsigtede sundhedsfaciliteter

Mange amerikanere vender til plejehjem til care for aldrende forældre eller familiemedlemmer. Langsigtede sundhedsfaciliteter giver 24-timers lægehjælp for beboere ikke kan forsørge sig selv. Disse pasningsfaciliteter underkastes uanmeldt statslige undersøgelser for at sikre kvaliteten af lever for patienter, renlighed og ordentlig uddannelse for ansatte. U.S.Department for sundhed og Human Services indeholder flere oplysninger om langsigtet facilitet forskning.

Samlet vurdering

En samlet vurdering undersøgelse scorer det langsigtede facilitet i hvert område. Undersøgelsen vurderer anlæggets kvalitet af levende, personale og generelle program. Folk gennemfører undersøgelsen går gennem en omfattende checkliste til at bestemme, om anlægget er møde patienternes behov, rengøring grundigt og udlevering medicin korrekt og præcist. Denne undersøgelse omhandler også medicinsk uddannelse og politik at sikre nøjagtighed.

Vital forskning

Vital forskning vurderinger fokus på patienten. Ofte, vil forskerne gennemgå hver beboer poster for at sikre medicin og behandling nøjagtighed. Den person, der gennemgår patienten poster vil se på forskellige aspekter såsom længde, varighed og succes i behandlingsplaner ordineret af læger og administreres af plejepersonalet.

Klima

Klima undersøgelser adresse miljø i langsigtede faciliteter. En professionel vurdering ser på den måde ansatte interagerer med hinanden og med patienter. Undersøgelsen omhandler teamwork og lederskab færdigheder i personale. Det vil også se på de ikke-kliniske side af langvarig pleje, såsom madlavning personale og vedligeholdelse støtte for at sikre, at anlægget at levere sunde måltider og at yde rettidig og nøjagtig vedligeholdelse.

Kognitive skærme

Kognitive skærme adresse sundhed og velvære af beboere baseret på aktiviteter og interaktion med andre beboere og personale. Undersøgelsen søger efter personlig tilfredshed blandt beboere og lykke med tilbudte tjenester. Undersøgelsen omhandler alle patienternes velvære baseret på deres miljø.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com