Fitness klubber i Urbana, Illinois

01/01/2011 by admin

Fællesskabet af Urbana, Illinois byder på mange måder for beboere og besøgende at komme i form. En mulighed er at deltage i en fitnessklub. Byen har flere inden for dets grænser, og der er yderligere fitnesscentre inden for 10 miles.

Virkelig passe

Ligger på East Colorado Avenue i Urbana, tilbyder virkelig passe et stort udvalg af udstyr til konditionstræning, herunder løbebånd, kondicykler, cross trainers, elliptiske maskiner og trapper bjergbestigere. Personlige trænere står også klar til at hjælpe dig med at nå dine træningsmål. Virkelig har passer også en stor gratis vægt værelse.

Virkelig passe

1305 E. Colorado Avenue

Urbana, IL 61801

217-344-3476

Kurver

Kvinder, der er på udkig efter et miljø, der er designet bare for dem kan gå til kurver, beliggende på South Philo Road i Urbana. Fitness-centret vil give dig den perfekte kombination af cardio og styrketræning, som vil arbejde alle store muskel grupper og hjælpe dig med at brænde op til 500 kalorier på bare 30 minutter. Der er også circuit rutebiler rådighed til at hjælpe dig med at nå dine træningsmål.

Kurver

1809-C S. Philo Road

Urbana, IL 61802

217-367-2878

curves.com

Gold's Gym

For en god træning, kan du tage en blandet kampsport klasse på Gold's Gym, beliggende fem miles fra Urbana i Champaign. Titlen kroppen bekæmpe, kombinerer dette blandet martial arts klasse stilarter af karate, boksning, Tai Chi og kickboxing. Dette er en energisk træning, der vil hjælpe dig bekæmpe fedt og brænde kalorier. Gold's Gym tilbyder også gruppe motionshold ligesom Yoga, en basketball court/gymnastiksal, swimmingpool og udholdenhedstræning.

Gold's Gym

1914-en runde laden Road

Champaign, IL 61821

217-359-FIRMA

goldsgym.com

Fitness-centret

Fitness Center, beliggende fem miles fra Urbana i Champaign, er kendt for sin gruppe fitnessklasser som Zumba. Hvis du leder efter en højenergi fitness klasse, så er Zumba bare en måde at hjælpe dig med at nå dine mål. Zumba blander Latin og International musik med dansable flytter til at skabe en unik øvelse oplevelse. For noget langsommere og kræver mere fokus, kan du prøve Pilates eller Yoga.

Fitness-centret

2508 Galen kørsel

Champaign, IL 61821

217-356-1616

fitcen.com

Mettler Center

Hvis du søger rehabiliterende eller massage terapi, så beliggende kig videre end byens Mettler seks miles fra centrum af Urbana i Champaign. Centret lægger stor vægt på sin rehabilitering og massage programmer, der fokuserer på terapi for dem inddrive fra skade eller behandling af kronisk smerte og sygdom. Klubben tilbyder også komplet fitness-tjenester, herunder gruppe fitnessklasser, og cardio og styrketræning udstyr.

Mettler Center

2906 passage retten

Champaign, IL 61822

217-356-6543

mettlercenter.com


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com