Hvordan man kan forebygge smerter i knæet efter Jogging

04/29/2010 by admin

Smerter i og omkring knæet er en af de mest almindelige skader forbundet med jogging. Knæet er en kompleks fælles, og løb eller jogging kan understrege knæet. Ofte, bliver brusk under knæskallen irriteret, forårsager smerter efter jogging. Smerten er undertiden følte når hugsiddende, knælende eller gå op eller ned ad trappen. Gode løb teknikker og den rigtige sko vil hjælpe med at forhindre smerter i knæet.

Instruktioner

• Vælge de rigtige løbesko. En sko, der passer ordentligt og har masser af dæmpning vil tage nogle af belastningen af knæet. God støddæmpning er vigtigt. Kontrollere sko for stabilitet. En god sko vil hjælpe med at holde foden på linje med knæet og forhindre unødvendige rotation udad eller indad på foden og knæet.

• Brug god kropsholdning når jogging. Altid holde knæene bøjet, og brug en lidt fremad hældende kropsholdning. Hvis det er muligt, køre på en glat overflade. Kører på et spor er ofte at foretrække, fordi overfladen er polstret, og den ekstra dæmpning vil reducere chok på knæene. Jogging downhill vil placere ekstra stress på knæ og bør undgås.

• Opbygge quadriceps, også kendt som lårmusklerne. Quadriceps, der er i god stand hjælp støtte knæet. Øvelser, der bygger op lår muskler omfatter ben elevatorer, med og uden vægte, og trykker på benet.

• Stretch. Muskler, der er for stram kan være tilbøjelige til at skade og forårsage andre skader, så godt. Strækning til at løsne op før jogging. Mange jogging kurser tilbyder stationer for at strække. Forstrækning strækninger vil holde benene smidig og forebygge smerter i knæet. Hamstrings er på bagsiden af låret. En god forstrækning stretch sidder på jorden og nåede til tæerne. Strække lårmusklerne af stående og bøjning ene ben tilbage, sensationsprægede anklen og trække foden mod benet.

• Opbygge en jogging rutine gradvist. Gør for meget uden at være i god form kan føre til smerter i knæet. En gradvis stigning i jogging afstand og tid er den bedste måde at forebygge smerter i knæet og øge generelle tilfredshed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com