Hvordan at kontrollere rygning hos unge

05/13/2010 by admin

I dag, unge kan nemt få adgang til stoffer som hash, alkohol og, især, nikotin. Hvis din teenager ryger og ønskede hende at stoppe, direkte Vis din utilfredshed. Den bedste fremgangsmåde er at være direkte og ligefremme ved at fortælle hende, at du ikke vil tillade rygning skal finde sted i din tilstedeværelse.

Instruktioner

• Statuere et eksempel. Unge er mere tilbøjelige til at ryge, hvis deres forældre gør. Dit barn vil ikke lytte til alt, hvad du siger, hvis du ikke praksis hvad du prædiker. Hvis du ikke kan give vane alle sammen, begrænse mængden af ryger du gøre foran dit barn.

• Minde din teenager om farerne ved rygning. Det er afgørende, at du informerer din teenager af alle risici forbundet med rygning, herunder lungekræft problemer, dårlig ånde og nedsat udholdenhed.

• Hold dine cigaretter i et sted, hvor de ikke er let tilgængelige for dit barn. Ikke Giv hende ekstra penge, som kan bruges til at købe hendes egne cigaretter.

• Tal med barnets læge om at købe hendes nikotin-erstatning produkter som tyggegummi og sugetabletter, hvis hun har problemer med rygestop. Disse produkter bidrage til at dæmpe trang til rygning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com