Hvordan sammenligne omkostningerne ved medicinske procedurer

01/22/2011 by admin

I 2005 rapporteret US Bureau of Labor Statistics, at den gennemsnitlige husstand, (som bestod af 2,5 mennesker) brugt et gennemsnit på $2,664 på medicinske omkostninger. Det er vigtigt at sammenligne omkostningerne ved medicinske procedurer til at sikre, at den højeste kvalitet af sundhedsydelser kan ydes og erhvervet. Med lidt tid og kræfter, kan næsten alle forstå en medicinsk regningen og sammenligne omkostningerne ved medicinske procedurer.

Instruktioner

Hvordan sammenligne omkostningerne ved medicinske procedurer

• Få et estimat fra læger kontorer tydelig angivelse af alle de gebyrer de forudser, at blive opkrævet. Dette er især nyttigt, når man sammenligner omkostninger af samlede pleje. Nogle gange, giver det mere økonomisk mening at have en office udføre nogle aspekter af pleje, såsom en årlig fysisk, og en anden office håndtere andre aspekter, såsom vacciner.

• Bede, der skal udføre din pleje. Sikre at du opnå titlen på det individuelle. Nogle læger kontorer er overvåget af en læge, men har alle deres patienter set ved sygeplejerske praktiserende læger og læge assistenter. Forvente at skulle betale mere for tjenester udført af en læge; de har mere almen og faglig uddannelse end deres modstykker.

• Undersøg afstanden og rejseudgifter for læger kontorer. Mange mennesker overveje at rejse oversøisk for at få billig lægehjælp. I nogle tilfælde det er økonomisk fornuftigt, men i andre tilfælde, mængden af penge brugt på travel negerer nogen besparelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com