Eye-infektion retsmidler

04/29/2011 by admin

Mange ting, herunder bakterier, kan fremmedlegemer, mikroorganismer og vira forårsage øjeninfektioner. Da hver øjenlidelse er forskellige, skal det behandles i overensstemmelse hermed bygger på dens sværhedsgrad, opkaldsoprindelse kilden og dets potentiale til at forårsage permanent øjenskade. Lad os tage fat på nogle af de mest almindelige øjeninfektioner, og deres tilsvarende behandlinger

Blefaritis

Denne kroniske øjeninfektion er forårsaget af betændelse i øjenlåget. Blefaritis kan skyldes kronisk tørre øjne eller over - produktive olie kirtler, samt dårlig hygiejne. Infektionen forårsager øje brænde, kløe, og rive alt for. Det kan også forårsage en grim skorpe at danne omkring øjenvipper. Behandling bør også omfatte vedligeholdelse for at forhindre yderligere udbrud. Regelmæssig vask af øjet område er påkrævet til vedligeholdelse. En antibiotika drop eller salve er ordineret til infektionen. Varm øje komprimerer hjælpe lindre symptomer og bryde op skorpe dannelse.

Konjunktivitis

Der er to typer af conjunctivitis. En er forårsaget af allergener kommer i kontakt med øjet. Den anden kommer fra en bakteriel infektion. Begge betingelser irritere øjet, forårsager det brænde, kløe, og vand. Bakteriel konjunktivitis kan dreje øjet pink og få det til at svulme. Bakterier kan udskille en decharge, der gør øjet skorpe og holde sammen.

Mens allergi-drevet konjunktivitis ikke er smitsom, er bakteriel konjunktivitis. For at undgå spredning af bakterier til andre dele af kroppen, skal noget andet, der kommer i kontakt med øjet være grundigt rengjort eller kasseres.

Allergisk konjunktivitis kan behandles med en over-the-counter øjendråber til at vaske væk de ulovlige allergener og lindre betændelse. Bakterier konjunktivitis skal behandles med antibiotika drop eller salve ordineret af en læge.

Keratitis

Keratitis er forårsaget af en bakterie- eller svampeinfektion infektion i hornhinden. Beskidte kontaktlinser og dårlig hygiejne er hovedårsagerne, men bakteriel keratitis kan også opstå, når fremmedlegemer ridser på hornhinden. Keratitis forårsager brændende, kløe, lysfølsomhed, smerter, rødme, og tåreflåd. Bakterier keratitis kan også forårsage en hornhinde hvid plet. Svampe keratitis resultater i sløret syn. Antibiotika eller svampemidler drop og salve behandlinger er baseret på typen af bakterier eller svamp identificeret. I ekstreme tilfælde, kan laserkirurgi udføres for at fjerne inficeret væv.

Pink Eye

Pink øjet resultater fra en virus eller bakterier. Viral pink øjet er ledsaget med koldt symptomer og præsenterer sig selv med pink hævede øjne, lysfølsomhed og en vandig decharge. Ingen behandling, undtagen over-the-counter medicin er normalt kræves.

Stafylokokker eller streptokokker forårsage normalt bakteriel pink øjet. Øjnene kan være smertefuldt, røde og hævede med en gul-grøn decharge at skorper. For at forhindre yderligere hævelse og klæbrighed, bør meget varmt komprimerer anvendes til øjet. En læge skal ordinere en antibiotika drop eller salve behandling baseret på typen af bakterier identificeret. Genstande, som kommer i kontakt med infektion bør vaskes eller kasseret for at forhindre yderligere spredning.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com