Hvad er en blod Lancet enhed?

05/29/2010 by admin

Hvad er en blod Lancet enhed?

En blod lancet enhed er et nødvendigt redskab til at tegne kapillær blod. I mange, en fjederbelastede kirurgiske kniv har til huse i enheden, giver blod at blive trukket hurtigt og præcist. Patienter som sundhedspersonale, bruger disse enheder.

Boliger

Boliger med blod lancet er typisk fremstillet af plast. Nogle er designet med ergonomi i sindet, mens andre er simpel plastkabinetter.

Fjederbelastet mekanismer

Mange blod lancetter har en én-hånds mekanisme til aktivering, der frigiver en kirurgisk blade for at skabe et snit. Bladet trækker efter det punkterer huden, som en sikkerhedsforanstaltning.

Simpel Lancet enheder

Nogle lancetter ikke er fjederbelastet og er temmelig bare en lille kirurgiske kniv i et plasthus. Disse har ikke løftbare vinger.

Bruger

Blod lancet udstyr anvendes i mange situationer. Folk, der har brug for at kontrollere deres blodsukker ofte bruge lancetter på daglig basis. Sundhedspersonale bruge dem ved udførelse af heelsticks eller fingersticks til at trække blod.

Dybde indstillinger

Nogle typer af lancetter har dybde indstillinger, således at patienten til at beslutte, hvilken dybde er mest behageligt for dem. Disse er normalt findes i glukose skærm kits til hjemmebrug.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com