Tegn & symptomerne af børn med eyetracking problemer

01/29/2011 by admin

Tegn & symptomerne af børn med eyetracking problemer

Eyetracking henviser til den proces, hvorved øjnene følge et objekt i bevægelse uden at dreje hovedet. Udviklingen af væske eyetracking opstår i barndommen og påvirker mange aspekter af livet. Mens det kan sommetider være en udfordring at korrekt diagnosticere en eye-tracking problem, forbedrer en kombination af visse symptomer anerkendelse af denne lidelse. Det er vigtigt at overveje alle de store tegn før diagnosticere problemet i et barn.

Koncentrationsevne

Det er muligt, at nogle af de formodede tilfælde af opmærksomhed underskud uorden i dag er resultatet af eye-tracking problemer. Børn med en bred vifte af øjenproblemer, herunder sporing mangler, udviser adfærd ligner dem med ADD. Når øjnene ikke kan fokusere eller spore aktivitet godt, et barn er i stand til at engagere sig i miljøet og blive doven eller distraheret. Dette symptom alene er ikke nok til at diagnosticere en eye-tracking problem, men bør betragtes som potentielle forbindelsen.

Psykose

I begyndelsen af 2000 ' erne, begyndte forskere at undersøge et link mellem eye-tracking vitaminmangel hos børn og forekomsten af unge-debut psykotiske lidelser, herunder barndom skizofreni og andre følelsesmæssige forstyrrelser. American Psychiatric Association anerkender dette link, og National Institute of Mental Health har sponsoreret et klinisk forsøg, der indarbejdet eye-tracking målinger i en undersøgelse af glycin terapi til behandling af barndommen psykose. Mens overordnede forståelse af forholdet mellem eyetracking og adfærd ikke er helt forstået, genkende forskere linket og behovet for yderligere undersøgelse.

Indlæringsvanskeligheder

Evner at læse, tale og forstå talesprog er alle korreleret med viskositeten af eye tracking. Børn, der demonstrerer vanskeligheder i disse opgaver muligvis lider af dårlig eyetracking. Til et barn med en eye-tracking problem, ord på en side betydeligt muligvis forvrænget eller sløret. Den tilsyneladende omlejring af bogstaver og linjer af tekst kan også præsentere fra eye-tracking problemer. Dette fører til læsning problemer og generelle udfordringer med den normale læreproces. Taget alene, er det ikke hensigtsmæssigt at antage eyetracking er årsag til en læring problem, men hvis yderligere undersøgelse fører til denne diagnose, en bedre kursus af terapi kan følges.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com