Er der en risiko for iført støttestrømper?

03/21/2011 by admin

Er der en risiko for iført støttestrømper?

Støttestrømper kaldes også komprimering slange og rejse strømper. De har forskellige niveauer af kompression og nogle er uddannet til at levere mere pres på bunden. De kan også være knæ høj eller lår høj. Støttestrømper kan bæres på ét ben eller begge ben.

Funktion

Du kan bære støttestrømper til lindring af trætte ben. MayoClinic.com anbefaler støttestrømper til at hjælpe med lungeemboli, åreknuder, dyb venetrombose, lavt blodtryk, ødem (hævelse) og andre lidelser.

Størrelse

Ifølge en undersøgelse foretaget af Elizabeth H. Winslow, ph.d., RN, FAAN og Debra L. Brosz, MSN, RN, ONC, NEA-BC, kan forkert størrelse støttestrømper forårsage skader i huden. Hvis de er for stram kan de forårsage kredsløbsproblemer.

Timer slidt

Iført strømper i flere timer end anvist af din læge eller mens i seng kan øge hudirritation eller beskadigelse. Winslow og Brosz rapport, forkert slidte kompressionsstrømper kan stige dyb venetrombose.

Type

Knæ høj er støtte strømper anbefalet af Winslow og Brosz at forbedre pasform og ordentlig iført tid. Selvsiddende strømper er sværere at passe og efter sigende mindre komfortable

Advarsel

Hævelse i benet eller foden er et tegn på, at strømperne er for stram eller der er komplikationer. Fjerne Strømperne straks og kontakte din læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com