Typer af brand Sprinkler systemer

03/20/2011 by admin

At have en brand sprinklersystem er en af de mest effektive måder at beskytte din ejendom mod brand. Generelt, folk tænker på brand sprinklere som anvendes i store industrielle bygninger, men nu de bliver sat i boliger. Mange nybyggeri hjem kommer med brand sprinkler systemer. Der findes flere forskellige typer af sprinkleranlæg, som du kan vælge imellem. Typen system, du vælger vil afhænge af om systemet er ved at blive installeret i en bolig eller business program og hvilken type materialer forventes at være i det beskyttede område. For eksempel vil en lagerfacilitet, der gemmer meget brandfarlige væsker har brug for et andet system end et hjem.

Syndfloden sprinkleranlæg

Syndfloden brand sprinklersystem er den, de fleste mennesker er fortrolige med. Dette er et system af sprinklere spredt i hele bygningen og knyttet til et system af rør, der er forbundet til en vandforsyning. Når en brand opdages, ventilerne åbne og vand er fodret med alle Sprinklere på én gang, slukker ilden, før det har en chance for at gøre skade. Disse systemer bruger elektrisk, pneumatisk eller hydraulisk påvisning og ventil-åbning systemer.

Skum vand sprinkleranlæg

Skum vand sprinklersystem er ganske lidt ligesom syndfloden system. Vand linjer er forbundet til sprinklere, påvisning og en ventil-åbning system. Forskellen er, at systemet også har et skum-indsprøjtning system. Når en brand opdages, er vandet ventiler og skum-indsprøjtning ventilerne åbne, skummet sprøjtes ind i vandet og blandingen spredt over det beskyttede område. Skum gør et bedre job af kvæle flammerne end vand alene. Denne type system bruges hovedsageligt i lagerbygninger, hvor mange forskellige brændbare materialer er gemt.

Før-handlings sprinkleranlæg

Før-handlings sprinkler system er en syndflod system, der er blevet ændret til brug i områder hvor værdifulde elementer kan blive beskadiget af utilsigtet frigivelse af vand. Med en syndflod system, vand er altid i rørene, så hvis en pipe brister eller en sprinkler hoved funktionsfejl, de kan lække eller dryppe vand. Med en før-handlings system er vand linjer til sprinklerne tør. Når brand opdages, systemet åbner en ventil, der tillader vand i rørene og køre til sprinklerne, men sprinklerne ikke aktiverer indtil når varmen i området en forudindstillede temperatur.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com