Plantelægemidler behandling for kulilte

03/21/2011 by admin

Plantelægemidler behandling for kulilte

Kulilteforgiftning kan være dødbringende, hvis ikke identificeret og behandlet. Selv efter at fjerne dig selv fra kilden af carbonmonoxid, symptomer kan hænge rundt så længe årtier hvis ikke behandles. Selv den bedste middel mod kulilte er forebyggelse, er der nogle naturlægemidler og homøopatiske behandlinger til at forbedre din tilstand efter kulilteforgiftning.

Forebyggelse og symptomer

Hvis du begynder at opleve symptomerne på kulilteforgiftning, du skal beskæftige sig med det samme. Nogle symptomer på denne tilstand er hovedpine, svimmelhed, kvalme, åndenød, og mild kvalme. Ingen behandling vil helbrede dig samt forlader kilde af carbonmonoxid og sørg for at tage sig af problemet. Selvom denne type forgiftning plejede at være mere af et problem, kan et dårligt installeret gas stativ eller en aldrende lejlighed stadig føre til problemer af denne art. Se en læge hvis du oplever disse symptomer, og hvis kulilteforgiftning bestemmes, kalder firmaet udlejer eller gas for at straks afhjælpe problemet.

Homøopatiske Oxidation

Når du har set din læge, fulgte hans anbefalinger og korrigeret kulilte lækage, kan du begynde at healing din individuelle symptomer. En af virkningerne af kulilte er, at dine celler er frataget deres korrekte mængde ilt. Homøopatiske midler kan være nyttige, da de er små koncentrationer af urter, der hjælper immunisere dig mod skadelige kemiske bivirkninger. Homøopatiske middel Carbo vegitabilis kan forbedre din omsætning, krampagtig hoste og mangel på energi, der kommer efter kulilteforgiftning. Ferrum metallicum eller homøopatiske jern kan også være til hjælp, da det vil forbedre cirkulation og generelt føre til forbedret ilt indhold i blodet. Kali sulph (også kendt som kaliumsulfat) kan forbedre ilt overførsel samt i en lignende måde at ferrum metallicum. Tage disse kosttilskud på 12c potens (hvor c er lig med 100 gange den standard homøopatiske potens) to gange om dagen i et par uger til at se, om symptomerne forbedres.

Hukommelsesproblemer

Da hukommelse er direkte forbundet med styrken af din ilt omsætning, kan kulilteforgiftning føre til problemer med hukommelsen samt. Desværre, nogle memory effekter af lange perioder af denne forgiftning kan være permanent, men der er plantestoffer retsmidler, der kan hjælpe dig med at genvinde så meget hukommelsesfunktion som muligt. Ginkgo biloba har været kendt for at hjælpe hukommelsen ved at forbedre blodgennemstrømningen til de små kapillærer i hjernen. Tage kapsler med 120 mg tre gange om dagen. Yderligere at forbedre oxidation i hjernen, kan du bruge den velsignede tidsel herb for at hjælpe hukommelse styrke. Udtages 2 ml af en velsignede tidsel tinktur tre gange om dagen. At sikre, at din binyrerne fungerer korrekt og forbedre kulilte skade af dem bruge naturlægemidler lakridsrod. Bruge 200 mg tabletter tre gange om dagen før måltider. Lakrids kan ophøje blodtryk, så sørg for ikke at bruge det, hvis du har forhøjet blodtryk. Disse tre hukommelse-hjælpe urter kan findes i de fleste naturlige fødevarer butikker eller på internettet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com