Hvordan til at diagnosticere angst

05/30/2011 by admin

Hvordan til at diagnosticere angst

Der er mange forskellige typer af angst, der omfatter betingelser såsom panikangst, socialfobi, generaliseret angst, obsessiv-kompulsiv tilstand og post-traumatisk stress disorder. Diagnosticere angst gøres bedst ved en medicinsk eller mental sundhedsprofessionel, der er uddannet og trænet i psykiatriske lidelser.

Instruktioner

Hvordan til at diagnosticere angst

• Opnå en tilstand licens at klinisk praksis og diagnosticere personer. Etablere en indstilling til at se patienter, klienter eller studerende. Dette kan være et hospital, beboelse behandlingscenter, ambulatorium eller skole rådgivning office. En privat praksis ville indebære, at finde en kontorplads til leje. Dekorere kontoret med komfortable møbler, billeder og planter. Mulighed for privatliv, så forbrugerne kan føle sig tryg fortroligt drøfte spørgsmål.

• Observere patienten eller klienten og bemærker nogen tegn på angst som muskelspændinger, stivhed af kroppen, sveden, rysten eller ryste. Ansætte en struktureret interview, fokuseret på at få historien om symptomer og indsamle data for at danne en hypotese om symptom klager. Symptomerne kan omfatte følelse indtastet op, på kanten, irritabel, hypervigilance eller panikanfald. Konsultere den nyeste version af den diagnostiske og statistiske håndbog for psykiske forstyrrelser (DSM). Brug kliniske dømmekraft at sammenligne og kontrast kriterier for angstlidelser form ideer om diagnosen.

• Rådføre sig med professionelle kammerater som nødvendige hvis i spørgsmålet om en diagnose. Må ikke antage, at en præcis diagnose kan være fuldt dannet efter et indledende møde. Fortsætte med at indsamle oplysninger under sessioner med en patient.

• Danne en officiel arbejdsgruppe diagnose inden behandling med en patient eller klient. Ansætte behandlingsmetoder, der er angivet for en angst diagnose som kognitiv adfærdsterapi, undervisning mestringsstrategier og afspændingsøvelser. Anbefale brugen af medicin, hvis det er relevant.

• .

Tips & advarsler

  • Altid dobbelttjekke symptomer med kriterierne fra DSM og nøje følge retningslinjer. Husk, at en diagnose kan forblive fastgjort til en person for livet.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com