Karakteristik af en hjemme sygeplejerske

03/02/2010 by admin

Hjem sundhed sygeplejerske giver sundhedsydelser til en patient i hans hjem. Intensiteten af den lægelige bistand afhænger af patientens status.

Jobbeskrivelse

Et hjem sygeplejerske kan tage sig af en bred vifte af patienter, herunder patienter og personer der bare blevet opereret. Sygeplejersken overvåger patientens opsving, giver lægehjælp, kommunikerer hans fremskridt til sin læge og instruerer familiemedlemmer i at yde omsorg.

Tidsramme

Hjem sygeplejersker kunne være behov for al tid, visse dage i ugen, eller endda en gang om ugen, afhængigt af behovene hos patienten.

Hvordan man bliver hjemme sygeplejerske

For at blive Sygeplejeske hjem, skal du først blive en registreret sygeplejerske, som kan opnås i så lidt som to år. En RN går gennem uddannelse at blive Sygeplejeske hjem. Et hjem sygeplejerske har brug for gode kommunikationsevner og være følelsesmæssigt stabil.

Løn

Et hjem sygeplejerske gør i gennemsnit $55.000 om året; lønnen kan være så højt som $70.000 med yderligere uddannelse.

Efterspørgsel

Med hospitaler er skære omkostninger og afladning patienter ældre end nogensinde, at efterspørgslen efter hjem sundhedspleje steget i løbet af de sidste par år. Antallet af hjemme sygeplejerske job forventes at stige indtil år 2012.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com