Sådan køber en brugt kørestol

03/05/2010 by admin

Sådan køber en brugt kørestol

Sådan køber en brugt kørestol. Brugte kørestole er en omkostningseffektiv løsning til de stigende pris af sundhedspleje produkter. Før du køber en brugt kørestol, skal du omhyggeligt undersøge kørestol for skader. Her er hvad man skal kigge efter og hvad man skal undgå når du køber en brugt kørestol.

Instruktioner

• Sørg for, at den person, der har planer om at bruge de anvendte kørestol passer størrelsesbegrænsninger af stolen. Hver kørestol har størrelsesbegrænsninger og de fleste nye kørestole er tilpasset til den påtænkte rytter.

• Kig efter brugte kørestole solgt gennem velrenommerede organisationer. Sygehuse, rehabiliterings Centre og grupper, der appellerer til mennesker med handicap er gode kilder til anvendte kørestole, fordi de følger standarder for videresalg af brugte stole. Undgå kørestole bogføres i rubrikannoncer eller på eBay, hvis der tilbydes ingen billeder eller detaljerede oplysninger.

• Observere prisen på en brugt kørestol. Ved detail-værdi af kørestol modeller, der interesserer dig, så du kan sammenligne prisen med den anvendte model. En fair pris for kvalitet brugt kørestol bør falde i et interval mellem $1,000 og $2,000.

• Overvej en alder af en brugt kørestol. Må ikke købe en brugt kørestol, der er over 5 år gammel. Efter tid, en stol afskrives betydeligt på grund af overdreven brug og chance for nedbrud er steget kraftigt. Hvis du køber en ældre stol, kun bruge et par hundrede dollars og indser odds for at købe reservedele er høj.

• Undersøg den generelle tilstand af den anvendte kørestol. Inspicere batteriet og batterirummet af en el-kørestol for korrosion og overdreven snavs opbygning. Polstring af en brugt kørestol bør være fri af tårer, pletter eller permanent aftryk. Kørestolen ramme bør ikke have bøjninger og skal være fri for overdreven skrammer.

Tips & advarsler

  • Hvis du køber en brugt kørestol, der kræver overførsel til du, stille at batteriet fjernes før forsendelse. Uden batteri er kørestolen lysere og mere overkommelige at skibet. Plus, skal du udskifte batteriet, når kørestolen ankommer.
  • Leje en professionel til at inspicere en brugt kørestol for skader. En kørestol tekniker er uddannet til at observere mærkbar og usete kørestol skader.
  • Garanti på en brugt kørestol overføre ikke til den nye ejer.
  • Altid udskifte batteriet på en brugt kørestol. Der er ingen måde at vide med sikkerhed en alder af den nuværende batteri.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com