Hvordan man overvinder Dandruff med naturlige ingredienser

10/22/2016 by admin

Skæl er en form for dermatitis, der påvirker hovedbunden, forårsager kløe og afskalning af huden. Typisk, behandling omfatter anvendelse af en over-the-counter medicineret shampoo. Det anvendes hver dag for at rense hovedbunden og mindske tegn på denne betingelse. Det er dog muligt at effektivt at behandle skæl med andre mere naturlige ingredienser.

Instruktioner

Instruktioner

• Ændre din kost. Dette kan være en af de mest gavnlige naturlige behandlinger. Ifølge Mayo Clinic, kan fødevarer rige i B vitaminer, zink og essentielle fedtsyrer (EFA) hjælpe med skæl, så optage mere laks, tun, kylling, kartofler, bælgfrugter, grønne bladgrøntsager, nødder, fedtfattig yoghurt, brune ris og fuldkorn ind i din spise regime.

• Vask dit hår og hovedbund dagligt med en standard shampoo. Regelmæssig indsæbning kan ofte holde skæl på bugten, især hvis din hovedbund er fedtet.

• Anvende tea tree olie på din hovedbund dagligt, eller bruge en shampoo, der indeholder denne naturlægemidler ingrediens. Baseret på oplysningerne fra Mayo Clinic, kan den antiseptiske karakter af tea tree olie reducere tegn på skæl i mange Skalper.

• Udsæt din hovedbund til solen, som rent faktisk kan hjælpe med skæl. Ifølge Mayo Clinic, periodiske solen kan mindske kløe og afskalning forbundet med skæl, så prøv at hovedet udendørs lidt mere ofte til at forbedre din tilstand.

Tips & advarsler

  • Din følelsesmæssige tilstand kan bidrage til din skæl. Sørg for du bruger stress management teknikker, som meditation, vejrtrækning og afslapning.
  • Begrænse stylingprodukter, fordi de har en tendens til at forårsage større olieproduktion i din hovedbund. Dette kunne forværre din skæl og gøre andre behandlinger mindre effektiv. Som du behandle din tilstand, være konservativ med din brug af geler, og sprays.
  • Hvis symptomerne ikke bliver bedre efter nogle uger, ifølge Mayo Clinic, bør du tale med en læge eller hudlæge. Du skal muligvis mere aggressiv behandling, som en recept shampoo eller en steroide lotion. Skæl kan også være et tegn på en anden tilstand, såsom psoriasis, en svampeinfektion, eller endda en anden form for dermatitis.
  • Nogle mennesker kan have en allergisk reaktion over for tea tree olie, så test urteekstrakt på et lille område af din hud før du anvender den for din hovedbund.
  • Sørg altid for at beskytte dig mod de skadelige virkninger af UV-stråler, selvom du bruger solen til at forbedre din skæl. Anvende solcreme med mindst en solbeskyttelsesfaktor (SPF) af 30.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com